Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Bunalıma Girmiş Durumdayım. . Yardımm

BaşlatanbaşakgıdaTarih25/06/2012 17:15:54Yorum45

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
Arkadaşlar merhaba...Ben özel bir bankada çalışmaktaydım ..yaklaşık 40 gün önce işten ayrıldım elimde 130.000 TL gibi sermaye var..şuan boş geziyorum ve hergün keseden yiyorum..hayatımı idame ettirmek için acil bir iş yapmak zorundayım fakat yanlış bir karar vermekten de korkuyorum...ne yapabilirim..bir akıl

Yerleşim Türkiye / Malatya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
45 yorum
Yeni Üye6 yazı
başka bi işe girmek gibi bi durumun yokmu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye40 yazı
Eğer bunalıma gireceğinizin farkında olacak kadar bunalıma girdiyseniz, en iyisi bir iş bularak önce aklınızı berraklaştırmaktır.
Aksi takdirde bu psikoloji altında olan birisi için; bilinçli olmadan, kısa süre içerisinde karar verilerek atılan adımlar çok ciddi risk taşır.

Bir başka işe girmenizi tavsiye ederim. Zihninizdeki taşlar yerine oturana kadar, zaman ve parar kaybınızı engelleyecektir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye355 yazı

Merhaba arkadaşım ;

40 gündür işsizsin ve elinde Türkiye şartlarına göre
hatırı sayılır bir sermaye var. Bunalıma girme sebebin bu ise bence sen kendine haksızlık yapıyorsun.
Senden çok daha -kötü durumda insanlar ve ellerinde sıfır sermaye var. Bence sen derin bir nefes al ve ne yapabilirimin peşinde koş. Sakın bunalıma da girme arkadaşım. Saygılar.....

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye50 yazı
dökük düşeş ev alıp güzel bir tadilat sonrası üzerine kar ko**** satış yapabilirsin yanlız tadilat işine kendin girişirsen daha iyi olur

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye285 yazı
Kendine çok fazla haksızlık yapıyorsun aşırı duygusal davranma elinde güzel bir sermaye var ama yazından da açıkça belli düzgün düşünemiyorsun şöyle bir nefes al bir rahatla ya senin gibi işsiz olup da 130,000 TL sermayesi olan değil 150.000 TL borcu olanlar var onlar ne yapsın hemen kendine gel ilk önce kendine zaman ayır bir kaç gün sonra kendine bir iş ara mutlaka bulursun git tarlada amelelik yap mesela senin ilk önce iş fikrine değil kafanı toplamaya ihtiyacın var. Bu şekilde hangi işe girsen zararlı çıkarsın kardeşim. Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Üye508 yazı
Halısaha açabilirsin

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye920 yazı
merhabalar necdet bey
eğer gerçekten bukadar sermayeniz varise? size çok ciddi iş teklifimizi yapyorum
sadece 60.000tl yetirimiyile size merkezi malatya ve tüm doğu anadolu bölge bazarinda tek yonetebilecek ana bayilik verebilirim. ortak işletme olarak
satiş ofis-showroom açilacak malatyada ve tüm doğu anadolu bölgeye tek merkezi olacağiz.
öncelikle web adresimi inceleyın
www.granitsanat.com referans da var malatyada.
anemon otelin karşisinda akmercan adli bier okul var orada geçen sene bir anıt yaptim. ayrica kovancilar,elaziğdan tunceliden muşterilerim var. hazir
doğal taş dekorasyon sektörde en trendi ürünler üretmekteim.
eğer akliniza yatarsa burdan değil de bizzat telefonla görüşelım daha detaili bilgi verebilirim.
05427672476
05323606615
saygilarimla emzar nebieeridze

not: kazanci % 800 dur bu işte.
ben ciddi ,adaletli,çalışkan,kendine güvenen,pailaşımcı ortak aryorum .pazar çok büuük ve geetirisi de büuük olacak .
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye310 yazı
Ne kadar da kolaymış sizin için bunalıma girmek. 130.000 tl parayla ve de sadece 40 gündür işsizken bunalıma girecek kadar depresif bir ruh haliniz varsa bence iş falan kurmayın siz.
1-2 ay iş yapamazsanız yine bunalımın eşiğine gelirmişsiniz gibi geliyor bana.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye43 yazı
ben 1 yıldır boşdayım kendimi denizemi atim o zaman napim :d

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye81 yazı

Boşta kalmak en iyi işadamlarının bile başına gelir, bunalım sadece işsizken değiş iş sahibiykende gelir. Hatta katmerlisi gelir.
Önemli olan inançtır, inanırsan işte bulursun , başarılıda olursun. Hayatı iniş ve çıkışlarıya bir bütün olarak kabullenmeliyiz.

Bence 130 bin lira uçamdan bence direkt bir ev alın. İş iyi kötü bulunur, ama boşa elden uçan büyük para fena can yakar.

Yerleşim Rusya Federasyonu / RostovMeslek Di?er
Üye113 yazı

Bunalıma Girmiş Durumdayım. . Yardımm

Bu başlığı okuyunca insanlık ölmedi dedim ve bi bakayım elimden ne gelir diye
ama fark ettimki elindeki para sağlığını bozacak kadar ön plana geçmiş,tabiki boşta kalmak cepten yemek iyi değil amma velakin en kötü ihtimalle şu an türkiye şartlarında hatırı adamı ayakta bekletecek bir mebla var elin:)sen sen ol bi tatil yap sonra bankacısın be abim daha ne olsun güzel bir iş ayarla kendine :):)Ben olsam öyle yapardım hatta bankadaki müşterilerimin ne iş yaptıklarını düşünür ona göre bu foruma yazardım:)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye2981 yazı
Başbakan da ben fakirim demiş. Ben de fitre ve zekatı kime versem diye arıyordum ..(: Herkes kendine göre bir sıkıntı içinde olabilir. Trilyonu olabilir ama sıkıntısı çok olabilir. Elindekini kaybetme korkusu sarabilir. Arkadaşı anlamaya çalışmak lazım.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye277 yazı
GÜZEL KARDEŞİM BENİM FİKRİM 130,000 TL LİK SERMAYENİN İÇİNDEN HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN 40/1 LİK KISMI OLAN 3250 TL ZEKAT INI VER. ONDAN SONRA İFTAR SAATİ AÇ ELLERİNİ ALLAH IMIZA DUA ET İSTE. İNAN RABBİM ZİHNİNİ UFKUNU İŞLERİNİ AÇICAK VE SIKINTILARINDAN KURTARACAKTIR.
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye2659 yazı
yahu 130,000 tl yi duyanlar hemen kulakları dikiyor :)) sana iş teklifimiz var diye :)

Bankada çalıştığınıza göre paranın ile ekonominin gidişatı ve yönü hakkında az çok bilgi sahibisinizdir :)

Bu arada bankacılık sektörü donanımlı yetişmiş elemanların bol olduğu yerdir
Ticareti bilmiyorsan her salatalığım var diyene bir avuç tuzla gideyim deme bu ara salatalık satıcıları çoğaldı çünkü :) :)

Önce bir psikoloğa git girdiğin açmazdan ve bunalımdan çıkmak için sonra sakin kafayla düşünürsün :)
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye38 yazı
Bence de cok karamsarsin.Elindeki para ile cok seyler yaparsin ama ticari tecruben yok.
Bence sen aktif olarak is bakmaya devam et.Ama ek is yap mesela nasil mi benim vending makinelerim var aldim isletiyorum hatta bir arkadasim dusun bak Anadolu bank da sube muduru bu isi ekvis olarak yapiyor. hemen baslarsan hic olmaz ise en az maasin kadar para alirsin basinda durulacak bir is degil hafta da 1 kez ziyaret edip urunleri tamamlayacaksin.
Akilma bu geldi, yinede diger arkadaslarin fikirlerini de dinle istersen

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye28 yazı
Burda herkes ne kadar iyimser böyle.
Elinde cash 130 Bin TL olup da, bunalıma girmekten bahseden biri ya milyon dolarlık yatırımları vardı batar iflas eder yada milyonluk gayrimenkulleri vardır haciz gelir, tmsf el koyar felan sonra elinde kala kala 130 bin lirası kalır ve sıkıntı yapabilir. Bu adam ticaret bile yapmamış bankacıyım diyen biri.
Yalan konuşuyor. Bir bankacı en iyi şartlarda 2000 TL maaş kazanıp 130 bin liram var diye bunalıma girmez. Kaldı ki bu arkadaş bir tür reklam yada karalama reklam olayına girmiş burada.
Direk Başak Gıda diye nick name yapmış. Bir markanın kötü olduğunun algılanması için bilinç altına yollanan olumsuz anımsatma tekniği gibi görünüyor. Değerli vaktinizi msj için tüketirken dikkat etmenizi tavsiye ederim.

''OkayTrade'' MPC Co.
Golovna Str. 122 a,
58001 Chernivtsi / UKRAINE

Tel / Fax : +38 0372 58 78 78
Mob. : +38 093 631 49 99
+38 095 124 77 42
e-mail, msn : smokay.okaytrade@gmail.com

www.ukraynaticaret.at.ua
www.ukraynakereste.at.ua

Yerleşim Ukrayna / ChernivtsiMeslek Ticaret
Yeni Üye28 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - masal06
yahu 130,000 tl yi duyanlar hemen kulakları dikiyor :)) sana iş teklifimiz var diye :)

Bankada çalıştığınıza göre paranın ile ekonominin gidişatı ve yönü hakkında az çok bilgi sahibisinizdir :)

Bu arada bankacılık sektörü donanımlı yetişmiş elemanların bol olduğu yerdir
Ticareti bilmiyorsan her salatalığım var diyene bir avuç tuzla gideyim deme bu ara salatalık satıcıları çoğaldı çünkü :) :)

Önce bir psikoloğa git girdiğin açmazdan ve bunalımdan çıkmak için sonra sakin kafayla düşünürsün :)

Şu salata tuz örneği çok iyi. Çok doğru. Şu sıralar nedir anlamadım AB ülkelerinden bile Hıyar satanlar kapımızı çalar oldu, bizde avuç dolusu tuzlarla koştuk giden bizden gitti ama bundan böyle tuz muz yok kimseye. ))

''OkayTrade'' MPC Co.
Golovna Str. 122 a,
58001 Chernivtsi / UKRAINE

Tel / Fax : +38 0372 58 78 78
Mob. : +38 093 631 49 99
+38 095 124 77 42
e-mail, msn : smokay.okaytrade@gmail.com

www.ukraynaticaret.at.ua
www.ukraynakereste.at.ua

Yerleşim Ukrayna / ChernivtsiMeslek Ticaret
Üye488 yazı
arkadaş bunalıma girmiş. biri elinden tutup kurtarsın.
biz 1500 tl sermaye ile iş yapma projeleri geliştiriyoruz.
ama bazı insanımıza 130 bin tl bile az gelip endişelendiriyor.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Yeni Üye38 yazı
konu açan zaten pskolojim iyi değil demiş bir Allahın kulu yahu nasılsın neyin geç otur dinlen herşeyin bir yolu vardır dememiş be ...
Dış ticaret , e -ticaret , girişimcilik hakkında yazıları okumayı çok seviyorum.
Evcil hayvanlar ilgi alanım özellikle kuşlar ve balıklar.
Şiir okumak ve yazmak ayrıcı bir mutluluk kaynağı.
Bu ülkenin Türkünü,Kürdünü,Lazını ,Alevisini,Sünnisi bizim .
İnanın bana dostlar gökyüzü hepimize yeter
Yeni insanlarla tanışmak ,yeni fikirler üretmek için buradayım.
Dileyen herkes mesaj yazabilir
Dürüst ve sevgi dolu insanlara selam olsun.

Güzel günler göreceğiz güneşli günler / Nazım Hikmet

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye18 yazı
Başakgıda hayttamısın.Yazıları mutlaka okumuşsundur.Hiçbir cevap yazmamışsın
.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?retmen
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - canim_ulkem
konu açan zaten pskolojim iyi değil demiş bir Allahın kulu yahu nasılsın neyin geç otur dinlen herşeyin bir yolu vardır dememiş be ...

Arkadaş psikolojim bozuk demiş :) Şahsen ben birisi hastalandığında yanlış bir uygulama önermek yerine şiddete bağlı olarak doktora gitmesini öneririm

Sonuçta Psikoloji bozukluğuda ruhun hastalanmasıdır Verilecek en iyi tavsiye bir uzmana gitmesidir. buradan yapılacak kısa süreli telkinin etkisi olmaz Öncelikle yapılması gereken ruh halini düzelttikten sonra çözüm yollarını aramaktır.

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

'Keşke'Leri Sevmem !!

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fersa
konu kapanmak uzere

Kim kapatıyor :) bu yazıya yorum yapılsın diye yapılan bu tip çabalar bazen komikleşiyor:)

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fersa
konu kapanmistir . . .

Sevgili fersa güzel ülkemin büyük şehirlerindeki gecekonduları bilirsin :)

Senin bu "konu kapanmıştır "yazını görünce Vatandaşın devlete ait olan veya sahipsiz gördüğü araziye bir gecede Gecekondu ev yaparak sahiplenmesi aklıma geldi :)

Acaba Forum siteye Gecekonducu Admin olarak seni aldı da bizmi duymadık :))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fersa
bir daha yazmak zorunda birakma, KONU KAPANMISTIR

konu kapandıysa üzerinde kilit işareti neden göremiyoruz :)

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye310 yazı
"KONU KAPANMIŞTIR" da nereden çıktı yahu:)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye29 yazı
Bmw 320d alabilirsin aksesuarlı 60000 euro ya bırakıyorlar orta donanımlısını, onlada gez toz hayatı yaşa

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye23 yazı
istanbul anadou yakasında iş firim var ortak arıyorum

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye94 yazı
parayı düşünmek parayı yok eder.insanlığa nasıl iyi hizmet verebilirim diyenler kazanmıştır.Unutmayın bunu - bol bol empati yapınız.
Girişim başarının imzasıdır...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Üye109 yazı
Arkadaşımız bunalımdan çıktı mı acaba merak ettim :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye12 yazı
kapandımı kapanmadımı karar verin artık :)))
Sen yeterki iste, istek oldumu dileklerde gerçekleşir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im