Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Bir Çok Ürün Arıyorum. . Toplu Alım Yapacağım

BaşlatanmegistTarih22/06/2012 15:06:19Yorum11

İlk mesaj
Üye178 yazı
Arkadaşlar,

alım yapacağım. ucuz ve değişik ürünler arıyorum :

- bayan iç giyim seti
- bujiteri setleri
- erkek - bayan tshirtler, sweatshirtler, veya değişik tekstil ürünleri
- hediyelik biblolar ( en iyi anne, en iyi baba, en iyi koca, en iyi sevgili bibloları vs gibi..örnek verdim, değişik herşey olabilir )
- kalpli ürünler ( sevgiliye özel )
- sevgiliye özel değişik hediyelik ürünler ( bay bayan )

lütfen 160makale@gmail.com adresine RESİMLİ ürün detaylarınızı fiyatlarınızla beraber email atınız.
email adresiniz, msn adresinizide yazın lütfen.

ÖNEMLİ NOT : her ürün grubundan 20 ila 50 arasında alım yapabilirim fiyatlar uygun gelirse.

alımlar sürekli olacaktır

Kapıda kredi kartı ile ödeme yapacağım, Mutlaka ama mutlaka her ürün alımı için fatura kesmeniz gerekiyor. faturasız alım yapılmayacaktır.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye22 yazı
Www.feminmarket.com toptan bijuteri ve aksesuarın adresi
Toptan Bijuterinin Adresi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye178 yazı
bayan iç giyim, parfüm, kozmetik tarzı ürünler olabilir
bayan elbise, tshirt vs

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye232 yazı
adresinize resimler gönderildi.
A.Sami Cansu
543 595 34 80

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye37 yazı
TOPTAN ÇOCUK TAYT İSTERSEN VEREİBİLRİZZ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye178 yazı
daha ziyade hediyelik ürünler, tekstil vs arıyorum ( bay- bayan )

Yeni Üye33 yazı
Merhaba..Elimde yaklaşık 100 çeşit ve 5-10-15-20 li adetlerde tv ürünü var..hepsini toptan fiyatından daha ucuza toplu olarak satmak istiyorum..fiyat görüşülür..

elimdeki ürün çeşitlerine örnek olarak;

poşet taşıyıcı,caydırıcı kamera,klavye süpürgesi,sticky ped,metal kredi kartlık,dönen küp çerçeve,para yiyen kumbara,jenga,kitap okuma lambası çeşitleri,topuz tokaları,magic leverage sihirli bigudi,stir crayzy çorba karıştırıcı,devrilmeyen kase,rondo çeşitleri,twin draft kapı altı izolasyonu,burun şeklinde sıvı sabunluk,oje kurutucu,laptop minderleri,slique yüz alma aleti,remax twister,plates ipleri,detox bantı,çanta düzenleyiciler,ayakkabı hurçları,askı çeşitleri,poşet kapatma makineleri,çamaşır yıkama topları..elimde daha çok çeşit mevcut bunlar örnek olarak verdiklerim..iyi günler dileklerimle..
ozgey

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Esnaf
Üye178 yazı
ozgey : teşekkür ederim ben daha çok hediyelik ürünler arıyorum

Yeni Üye32 yazı
Arkadaşlar, eğer toptancılıkla uğraşıyorsanız ve ucuza mal arıyorsanız size www.merkandi.com.tr sayfamızı tavsiye ediyorum. Portal uluslararası toptancılık piyasası olarak çalışıyor. Genellikle Avrupa toptancılarıyla çalışıyorum ama portalımızda kuzey Afrika, ABD ve Arap ülkelerinden toptancı kullanıcılarımız ilanlar veriyor. Ürün yelpazesi çok geniş. İsterseniz siz de portalımızda kayıt olup satış yapabilirsiniz. Pek uğraşmadan yurt dışı piyasalarına girip işlerinizi büyütebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz veya doğrudan katrin@merkandi.com.tr adresime yazabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk