Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Libya Da Seramik Veya Mermer Döşeme İşlerine

BaşlatanZafer_TTarih20/06/2012 18:07:03Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye61 yazı
Afyon da yaşayan bir akrabama Libya daki inşaat işlerinin arttıgından bahsettim.Bunun uzerine o da bana aslında iş bulunursa ekibiyle beraber Libya da Seramik veya Mermer doşeme işlerine talip olabilecegini soyledi. Zira Kendisi 25 senelik usta ve daha once Libya Tecrubesi var (Yani oralarda iş yapmış,2 sene kalmış)
Bu akrabama Libya da bu tur bir iş bulma imkanımız olurmu?.Bu konuylada ilgili bir bilgi verirseniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Denizci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye61 yazı
Afyon da yaşayan bir akrabama Libya daki inşaat işlerinin arttıgından bahsettim.Bunun uzerine o da bana aslında iş bulunursa ekibiyle beraber Libya da Seramik veya Mermer doşeme işlerine talip olabilecegini soyledi. Zira Kendisi 25 senelik usta ve daha once Libya Tecrubesi var (Yani oralarda iş yapmış,2 sene kalmış)
Bu akrabama Libya da bu tur bir iş bulma imkanımız olurmu?.Bu konuylada ilgili bir bilgi verirseniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Denizci
Yeni Üye21 yazı
Biz Libya sermayeli bir şirketiz ve geniş bir müşteri kitlemiz var. Zaman zaman muhtelif konularda usta talebi oluyor, bilgilerini ulaştırırsa yardımcı oluruz.
mfaruk@turklibo.com
Verilen akıl geri alınmaz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz