Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Toptan İç Giyim,gecelik Resimli İlandır

BaşlatansegosTarih17/06/2012 00:16:01Yorum73

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
Merhaba,uygun fiyatlı sınırlı sayıda stok fazlası şortlu yazlık pijama takımları var.1. kalite üründür stok fazlası olması sebebiyle fiyatı oldukça uygundur.Detaylı bilgi için tarafımıza ulaşınız.Saygılar.

Bunun dışında bayan iç giyim üzerine bir çok ürün çeşidimiz mevcuttur.Ürünlerimiz kutu ambalajlı olup 1. kalite ürünlerdir fiyatlarımız oldukça uygundur 5 tl- 15 tl arasıdır.Düşük adetlerde de alımlar yapabilirsiniz.Saygılar

GOSA TEKSTİL

0232 371 23 63

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
73 yorum
Yeni Üye24 yazı
arkadasim yurtdisinda calismak isterseniz newyorkta yasiyorum fiyat ve resim yollARSANIZ SEVINIRIM semurvet@hotmail.com

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Hazyr giyim
Üye257 yazı
merhaba yukarıdaki bilgileri mail adresime gönderirmisiniz iyi çalışmalar
emre-02@hotmail.com
renas

Yerleşim Türkiye / AdyyamanMeslek Ö?retmen
Üye146 yazı
Konya ilinde şimdilik 20 bayandan(ev hanımı, çalışan, emekli) oluşan satış grubum var ve bu sayıyı 2-3 kat artırmayı düşünüyorum, bu bayanlar komşu gün ve toplantılarda benim kendilerine temin ettiğim ayrıca toptan olarak ta mağazalara pazarladığım ürünlerin sıcak perakende satışını yapmaktadırlar, grubuma sattırmak üzere yükte hafif ve fazla yer kaplamayan ürünler sattırmak üzere tedarikçiler aramaktayım,

şu an için satış pörtföyümüzde, bijuteri, tülbent-yazma, şal-paşmina, atlet, külot, eşofman ve çorap bulunmaktadır...ayrıca gruptaki bayanlardan gelen istek üzerine satış pörtföyümüze parfüm ve fazla uçuk kaçık olmayan fantezi iç giyim takım ürünleri eklemeyi düşünüyorum,

ürünlerini bu şekilde pazarlatmak isteyen toptancı ve imalatçıların irtibata geçmeleri rica olunur, ödemeler kredi kartı, nakit yada senetli evrak yoluyla yapılabilir. irtibata geçmek isteyen arkadaşlar;
mail; alsatkazan1973@hotmail.com GSM: 05428916472

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=476360905760783&id=100004688403777#!/birincieldenhalka

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye27 yazı
İlanımız günceldir,2014 şubat ayı içerisinde birçok yeni ürünlerimiz eklenmiştir.Ürün resimlerimize ilandaki linkten ulaşabilirsiniz.Saygılar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye27 yazı
İLAN GÜNCELDİR

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye84 yazı
resimleri fiyat grublarına ayrılmış bir şekilde gönderirmisiniz.
kecap01@hotmail.com
suskunluğum asaletimdendir. Her lafa vericek bir cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye birde söyliyene bakarım adammı diye.

Yerleşim Yugoslavya / SyrbistanMeslek Dany?manlyk
Üye150 yazı
resim fiyat bilgilerini banada gönderirmisiniz
hüseyin

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Memur
Yeni Üye34 yazı
Ürünlerinizin Fiyat-Resim şeklinde listesini alabilir miyim?
ayrıca yerinizin nerede olduğunu yazarsanız sizi sizyaret etmek isterim
canercp@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul