Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yardım Çok Önemli ( Kitap Çıkartmak Hakkında )

BaşlatanevolazirTarih18/03/2008 21:45:24Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR ....
siteye yeni üye oldum beni aydınlatacagına inanıyorum matematik öğretmeniyim fakat fen edebiyat okuduğumdan devlette çalışamıyorum o yüzden dersanecilik yapıyorum kendime ait notlarım var bunları toparlaryıp kitap çıkarmak istiyorum bunun bana maliyeti nekadar olur beni bilgilendirirseniz sevinirim herkeze allah koyallık versin yardımlarınızı bekliyorum

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye193 yazı
Kitabın içeriği, kalitesi (kullanılan malzeme), kaçıncı kitabınız olduğu vs. gibi aklınıza gelmeyen bir çok etken fiyat belirleme işine yön verir.

Öyle yazarlar varkı basım ücreti vermezler, yayın evi yeterki bana bastır üzerine para vereyim der.

Böyle bir prjem vardı, ertelemiş olsamda bir gün hayata geçirmeyi düşünüyorum. Bir yayın evi ve sıradan insanların kitaplarını basmak, bu noktada ihkan, fırsat vs. vermek ve bir çok insana, özellikle öğretmenlere bu alanda yeni bir ek gelir kapısı açabilmek. Şuan için rafda ama bir gün ordan inmeyecek anlamına gelmez.

En sağlıklı bilgiyi direk yayın evlerini ara**** edinebilirsiniz.

İnternet üzerinde yayın evi siteleri ve bu sitelerden ulaşabileceğiniz iletişim adresleri var ama siz tel ile ulaşıp bilgi almaya çalışın derim.

Net üzerinden yapacak olduğunu bilgilenme başvurusu cevabı aylarca sonra gelebilir!

Açın bir yayın evine telefon.

Kaç sayfa olacak, ebat ne, punto vs. bilgileri verin ortalama bir fiyat alın.

Son olarak kitap basım maliyetleri yüksek değil. Ki tabınızın satış yapacağını düşünüyorsanız basım maliyetini sorun etmenize gerek yok.

Başarılarınızın devamını, bir gün kuracak olduğumuz yayın evinin yazarı yada ortağı olmanızı temenni ediyor.

Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar
cok uygun fıyatlara kıtap basan bır yayınevı var ıstersenız ınternet sıtesıne bır goz atın.
www.benyazarim.com
LALE YÜCE

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy