| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - safiran bu tarafta olsanız gerçekten öğretirdim. Otomatik şanzımanın tamiri zaten çok kolay bütün olay otomatik şanzımanları yerinden sökmektir. Normal şanzımana göre daha gıcık oldukları için motor bölümüne zor sığarlar mesela Volvo S80 de traves motor şanzıman ön takım komple dışarı alırsın.
İçinde ne var size sölim baskı pleytleri bildiğiniz arabanın frendiski varya onun aynısı birde balata bildiğiniz debriyaj balatası bunun dışında küçük yağ kanalları vardır milletin beyin dediği şey yağ kanalları odasından başka birşey değildir. arıza yapmaz sadece yağ çamurlaşma yaparsa tıkanıklık yapar.
otomatik şanzımanında en büyük problemi zaman içinde balataların yanmasıdır. son çıkan otomatik şanzımanlarda da vites seçicileri elektroniktir. selenoidler bazen yanar bazende dış ektenden dolayı geçirmemezlik yapar bunun dışında normal şanzımanı dağıtmaktan daha kolaydır.
buralarda olsanız hiç problem değildi. ama illa öğrenmek istiyorsanız çıkmacıdan eski model bir tane alın 1.1,5 milyara kendiniz sökün dağıtın inceleyin göreceksiniz çocuk işi
|
Mesajımın üzerinden 2 ay geçmiş.Size gelişmeleri anlatayım
Benim asıl mesleğim öğretmenlik.Yani geçimimi bu şekilde sağlıyorum ama otomatik şanzıman mesleğinede merak sarmıştım
Heryeri aradım taradım kurs eğitim bulamadım ardından cesaretimi toplayıp istanbulda bostancı oto sanayide bir otomatik şanzımancıyı arayıp çalışmak istediğimi söyledim.Sağolsunlar buyur ettiler gittim görüştüm o gün başladım çalışmaya..
Ancak çalıştığım yerin maşallahı vardı.Hiç boş kalmıyordu 5 usta 5 çırak çalışıyordu.Yani çok yoğundu.Sahibine diyordum bana bir şanzıman verin bozuk falanda olur..dağıtıyım topliyim,bayağı izlemiştim dağıtma işini,zorlanırsamda ustalara sorarım diye.Patron şimdi çok yoğun diyor ,yarın veririz öbürgün veririz diyordu yaklaşık 2-3 hafta böyle geçti
Sonrada benim işim olmaya başlayınca aksatmaya ve gidememeye başladım..Yüzeysel olarak gördüm nasıl dağıtıldığını
Şanzımanı indirmek asıl ayrı bir olay,bence dağıtıp toplamaktan daha yorucu ve uğraştırı bir iş en gıcık olanıda volvo xc90 dı 2-3 saat en sürüyordu sökmesi
neyse,baktım sürekli oyalıyor beni,bugün yarın derken.sonuçta çırak gibi senelerce çalışmayacağım işi öğrenmek istiyordum..
Çalıştığım yerin böyle yoğun olmasının avantajı hertürlü şanzımanı görmeme olanak sağladı tabi,ama ustalar ve çıraklar yoğun olduğu için bana ayrılacak boş bir tezgah bile yoktu,belki daha tenha bir yere gitsem daha iyi olurduı
safira
dediğin sonra aklıma geldi alayım bir şanzıman söküp takayım diye..ancak çok çeşitli şanzıman var..yani en az 10 çeşit şanzımnı dağıtıp toplamak lazım öğrenmek için gibi geldi bana..
böyle olunca 1500-2000 tl ye aldığım şanzımanı ancak geri satmam lazımki zarar etmeden işi öğreneyim.Bu noktda tıkalı kaldım
sen ne tavsiye edersin..Yani alsam dağıtıp toplasam sonra geri satma şansım varmı
bide diğelimki aldım dağıttım topladım..çalışıp çalışmadığını nasıl test etçem
bu işi öğrenirsem böyle dışardan yani kendi kurduğum küçük bir mekanda tamirat yapsam para kazanabilirmiyim