Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Seyyar Takı Aksesuar İşi

BaşlatanEmre06Tarih12/06/2012 02:49:27Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Merhaba
Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum yardıma ihtiyacım var. Ben ve arkadaşım seyyar takı işine girmek istiyoruz öğrenciyiz ve bu iş ile ilgili birkaç sorum olacak
biz düşündük küçük bir bavul,valiz alıp içine yüzük,bileklik,kolye,küpe,cüzdan, vb. gençlere hitap eden ürünler yerleştirip okul önlerinde öğle arası ve ya metro önlerinde satmak sizce bu iş tutar mı? Ne kadar sermaye koymam gerekir? En önemlisi de bu ürünlerin toptancısını nereden bulabilirim
En az ve en fazla ne kadar kazancım olur? Zabıta ile sorun yaşarmıyım ya da ne gibi zorluklar sorunlar yaşarım?
Bu tür işlerde tecrübeli abilerimden yardım bekliyorum
ilk işim bu çünkü kendim kazanıp kendim yemek istiyorum

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye13 yazı
Selam,
Öncelikle okul önlerinde satış yapacaksan öğrenci bütçesine göre 5 tl yi geçmeyecek ürünler satman lazım.Metro girişlerinde ise akşam saat 17:00 dan sonra tezgahını açarsan zabıta ile ilgili sorun yaşayacağını düşünmüyorum,ama durak seçimini iyi yap etrafta sabit bir bujiteri ddükkanı olmasın yoksa ikinci gün zabıta tarafından paketlenirsin.
Satmak için seçeceğin ürünleri tahtakale den temin etmen mümkün ( ama 06 yazdığına göre siz Ankara dasınız ) ,hatta işin içine girince çeşit çokluğundan dolayı baya bi zorlanacaksınız
Bujiteri işi bire iki, üç hatta 5 bile alabileceğin inanılmaz kar marjları taşıyan bir iştir.
başlangıç olarak deneme amaçlı 200 - 300 tl gibi bir sermaye de size yetecektir.
herkese hayırlı işler, bol kazançlar.
omercolak72@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Bahçelievler'de gece 22 ye kadar zabıta geziyor,onlar gezmese de başkaları yer parası isteyecektir.Zahmet edip İstanbul'a da hiç gitmeyin derim 3 tl lik malı 10 tl ye satarlar size (başıma gelmiştir :) ).Büyük pazarlardan (sosyete pazarı mesela) 1-2 tl ye alır 3e 5e satarsınız.Ulus suluhan çarşısından da ucuza mal alabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye12 yazı

teşekkürler yorumlarınız için suluhan çarşısına uğramayı düşünüyorum. Ankara da başka bijuteri toptancısı varsa yazılarınızı bekliyorum bol çeşit ve fiyat benım ıcın onemli

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye12 yazı
feminmarket bu siteyi görmüştüm ama dikkatli bakmadım hatırlattığınız için teşekkürler çeşit bol

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye61 yazı
merhaba,

Arkadaşlar marka ürünlerin cakma takı ve aksesuarlarını uygun bir yerden tedarik edebilirmiyim. MESALA BVLGARİ COK SATIYOR lütfen cok acil yardımlarınızı bekliyorum. mailde atabilirsiniz. omer_and_ulya@hotmail.com
Gayserili Müteşebbüs

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Yöneticilik