Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Kayısı Ve Kayısı Ürünleri İhracat

BaşlataninterpolTarih11/06/2012 10:21:47Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
ben malatyada kayısı yetiştiriyorum.yıllık 5-10 ton kayısım oluyor.ve ben kayısıları ıhracat etmek istiyorum.kayisıdan pestil, kayısı sucuğu, kayısı döneri, güneş kurusu kayısıda ihracat edebılırım.lutfen bu konu hakkında fikir ve yorumlarınıza ihtiyarcım var.

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye58 yazı
toprağım gümrük müşavirliğinden mevzuatı öğren.sonra çık git bi ülkeye bak kayısı para ediyomu.para ediyosa selam verdiğin vakit herşey olur bence.ama gidip kendin görmelisin

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
İnterpol Merhaba,

Kayısı benzeri ürünler Rusyada fahiş fiyatlara satılıyor. Bölgede olmadığından dolayı adetle satılan ürünler.
Tatil yerlerinde açık büfe otellerde Rusların neden tabak dolusu kayısı aldığının cevabı bu.
Rusyada danışmanlık yapan firmalar ile görüşebilirsin.

Yada biraz işe para yatırıp ürünle alakalı o bölgede fuarlara katılman sana en iyi işi sağlayacaktır.

Saygılar,

Yerleşim Türkiye / Konya
Yeni Üye22 yazı

Öncelik iyi bir masa başı bir pazar araştırması yapanda fayda olabilecegini düşünüyorum. Çünkü ihracat doğru hamleler gerektirir. Daha önce kısa bir dönem kayısı çekirdeği yagı ve kremi ile ilgilenmiştim. Doğru noktalar doğru pazarlar yakalanabilirse potansiyeli olan bir ürün
blog.gokhanilhan.com
www.gokhanilhan.com

" Dış ticarete dair..."

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk