Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Almanya'ya En Uygun Kargo

BaşlatancercevesarayiTarih10/06/2012 11:37:48Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye97 yazı
Arkadaslar Merhaba,
Almanya'ya bir tablo göndermem gerekli.Zarar görmemesi icin sandık tarzı bir sey yapıp,icine muhafazalı bir sekilde yerlestikten sonra göndermem gerek.Zira bu gönderecegim tablo yaglı boya ve üzerinde 1 ay calısıldı.Sizlere sormak istedigim hangi kargo sirketi daha ucuza ***ürür(PTT Kargoda dahil) ve üzerine faturayı koysam,gümrükte takılma riski varmıdır.Kargonun tahmini boyutu 75x115x15 cm ve 15 kg agırlıgında olacak.Simdiden beni bilgilendiren arkadaslara tsk ediyorum.SAYGILARIMLA
www.cercevesarayi.com

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye163 yazı

goosexpress.com
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Yeni Üye33 yazı
bilmiyoruz

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye628 yazı

Soru yanlış kardeşim, mademki üzerinde 1 ay çalışılıp kıymetli bir eser yapıldı, ozaman EN UCUZA HANGİ KARGO diye sormayacaksın fasülye mi gönderiyorsun , tablomu en sağlam ve titiz bir şekilde hangi Kargo ***ürür diye sormalısın :-)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye97 yazı
Cevap yazan tüm arkadaslara tsk ederim.VSL arkadasım haklısın ama normal bi kargo sirketiyle yollamaya kalkarsan cok asırı rakamlar cıkıyor.Müsteriyede yazık diye düsünüyorum.
www.cercevesarayi.com

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye244 yazı
DHL ( alman posta servisi ) en iyi ve en guvenli onlarla gonderirsin ha bir de bu tarz gonderimler ( fragile ) extra ucrete tabiidir ..
Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France

Yerleşim Fransa / AubervilliersMeslek Saty? / Pazarlama