Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Armani Versace Ferre Louis Vuitton Havlu Seti

Başlatanmutlu16Tarih08/06/2012 18:41:45Yorum61

İlk mesaj
Üye302 yazı
03.mart2013 yeni ilan

son 50 adet karışık 15 dolar

LOUIS VUİTTON 950 takım

EMPORIO ARMANI 1100 takım

VERSACE 1070 takım

GIANFRANCO FERRE 980 takım

toptan ve parekende satışımız vardır. almak istediğiniz adete göre fiyatlandırılır

Banyo EL YÜZ HAVLUSU 2 Lİ SET
201
ÜRÜNLERİMİZ SIFIR KENDİ KUTUSUNDADIR
YENİ SEZON ÜRÜNÜ
ÖLÇÜLERİ
%100 PAMUK
DİREK ÜRETİCİYİZ BURSA DENİZLİ DE
Türkiye de ÖZDİLEK TAÇ vb firmaların ürettiği takım havlular baskı dır 2-3 yıkamada baskıları atar.
bizim ürünümüz gibi dokuma olarak yaptıkları ürünlerin takımlarıda ortalama 400 grdır.
Bizim ürünümüzün Ortalama seti 750 Grama Yakındır.
KADİFE HAVLU
İplik Dokumadır.
20/2 Pamuk İplik Boya
Jakarlı
Adet Gramı 50x90 235 gr
Adet gramı 70x140 480 gr.
Traşlanmış Kadife

50 X 90 cm
70X140 cm

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
61 yorum
Yeni Üye81 yazı
Selamlar,
fiyat listesi ve satim kosullarini alabilirmiyim.
Kolay gelsin.

Yerleşim Rusya Federasyonu / RostovMeslek Di?er
Üye243 yazı
üstad fiyatlarını ve daha çeşitler varsa resimlerini yollarsanız memnun olurum tuanda_1979@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye27 yazı
toptan fiyat ve resim gonderir misiniz? yurt disina gonderiyor musunuz?
gezgin-13@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye84 yazı
resim ve fiyat listesi alabilirmiyim
kecap01@hotmail.com
suskunluğum asaletimdendir. Her lafa vericek bir cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye birde söyliyene bakarım adammı diye.

Yerleşim Yugoslavya / SyrbistanMeslek Dany?manlyk
Üye251 yazı
fiyat ve ödeme şekilleri resim rica ediyorum fidantevrat@gmail.com
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye5 yazı
Fiyat bilgisi rica ediyorum. Minumum sipariş adediniz kaçtır bilgi verebilirseniz memnun oluruz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye84 yazı
Merhaba,

Yeni açtığımız firmamız için internette satışını yapabileceğimiz ürünler arıyoruz.

Lütfen ürünlerinizin fiyat, resim ve minimum toptan alım adedini bize mail olarak gönderiniz..

Her ürün değerlendirilecektir.

gokhangiritli@gmail.com
Giritli İnternet Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye4 yazı
ezbere iş yapıyorsunuz yukarıda resimde var fiyatta var

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Yurt disinda yasiyorum.Tolu alimla ilgileniyorum.Size eposta attim.iletisim bilgilerinizi rica ediyorum
GP

Yerleşim Ysveç / StockholmMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
Öncelikle şunu belirtmek isterim bu ilanı bir altın fırsat olarak görün bunun sebebi dünyaca ünlü markaların ürünleri elimizde mevcuttur.Aklınıza gelebilecek tüm markalar satışı kolay etiketinden tutun barkoduna kadar kutusundan tutun jelatinine kadar dügmesinden tutun fermuarına kadar orjinal olup fiyatları çok uygundur.İstediginiz ülkeye sevkiyatımız vardır gümrük ve kargo sıfır risk ürünleri istediginiz magaza showroomlarında satabilirsiniz ebayda satabilirsiniz.Bu ürünler tek seferlik degildir ve sürekli devamı vardır çok karlı bir iştir yurt dışında bir ag sistemi kurmak istiyoruz ve bu işte harika ötesi bir kazanç söz konusudur ürünlerin reklamını yapmanıza gerek yoktur nerede olsa satılır yeterki bu ürünleri sattıgınızı bilsinler 1 seri markalı kotta 10 adet kemer gruplarında seride 12 adet ayakkabı markalarında 10 adet gömlek mont ve ceketlerde 5 adet iç giyimlerde 10 adet şeklinde seri olarak gönderilir.Bu ürünleri yurt dışında satacak kişilere kendi çektigimiz resimler gönderilir..Böyle bir imkanınız varsa bu fırsatı degerlendirin
İLETİŞİM İÇİN
Skype tunfeur
mail gunaydinufuk@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye84 yazı
sırbistan da satışını yapmak için ilgileniyorum. en az alım nedir ve başka markalar var ise resimlerini gönderirmisiniz? 15$ ne fiyatı ?
kecap01@hotmail.com
suskunluğum asaletimdendir. Her lafa vericek bir cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye birde söyliyene bakarım adammı diye.

Yerleşim Yugoslavya / SyrbistanMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye25 yazı
Urun foto fiyat ve en az alim hakkinda bilgi lutfen tsk saygilar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sporcu