Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Paylaşın Herkes Okusun/devredergi

BaşlatanDevreDergiTarih17/03/2008 13:43:16Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı

DevreDergi projesinde işbirliği yapabileceğim iş ve çözüm ortakları arıyorum.

www.devredergi.com

sitesini ziyaret ederek bize ulaşabilirsiniz.

HE

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye964 yazı
Pardon derginizin sitesine neden girilmiyor?
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye254 yazı
derginin adresi bozuk zannediyorum.....

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret
Üye964 yazı

talebiniz nedir açarsanız?
siteyi inceledim.güzel bir proje. Kağıt israfını önleyip dergilerin daha çok kişiye ulaşmasına önderlik ederken evdeki yada bir yerlerde biriken basılmış, dağıtılamamış dergilerinde gün yüzüne çıkmasını sağlar gibi geliyor.
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Üye254 yazı
ne gibi işbirliği istiyorsunuz. Site sizin mi. Biraz daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret
Yeni Üye90 yazı
elimde ev dekorasyonu pcnet byte mizah dergileri cok sayıda var neriniz takasmı yoksa ücretli dergi satışımı.sistemi acıklarmısınız
mozdogan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Yeni Üye4 yazı
Orta Avrupa ülkelerinde çok yaygın olan ve özünde çevredostu dergi kiralama modeli olan DevreDergi projesini Türkiye'de şimdilik ay sonunda bayi ve satış noktalarından satılmadığı için geri dönen aylık iade yayınlarla hayata geçirebildik. Hedef kitle, bekleme odaları ve bekleme anları olan heryer. Yeni ayın ilk haftasında biten yayın ayına ait dergileri ortalama 2 dergi fiyatına 5 dergi olmak üzere tüm promosyonlarıyla birlikte proje partneri Yurtiçi Kargo vasıtasıyla adrese teslim ediyoruz.

Pazarlama, Bölge Bayii, satış partnerleri, abone temsilcileri vs. gibi her işbirliğine açığız.

Daha yeşil ve Daha fazla okuyan Türkiye için..

www.devredergi.com
0212 672 07 83
HE