Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Lig Tv Li Kafe-kahvehane

BaşlatanxanaokuluTarih05/06/2012 02:17:44Yorum8

İlk mesaj
Üye170 yazı
herkese bol karlı projeler...
saygı değer koniks üyeleri bu sene bir düğün salonu devraldım lakin açık düğün salonu burası içine oyuncak falan koydum gündüz aile çay bahçesi akşama düğün oluyor yaklaşık 150m2 lik bir kapalı kafesi mevcut içinde ben buraya kışın lig tv olarak devam ettirsem nasıl olur çevre de hiç yok izlemek isteyen dolmuş parasına kıyıp merkezde izleyip geliyor
şimdi merak ettiğim (bir bayan olarak pek maçlardan anlamıyorum) lig tv çok pahalı yaklaşık 10bin lira diyorlar senelik bu parayı çıkartabilir miyim izmir de aliağa yerim
yoksa kışın kapatayımmı param cebimde mi kalsın çünkü anladığım kadarı ile bu ücret her sene alınacakmış
şimdiden kıymetli zamanınızı bana ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye170 yazı
bu sitede bir sürü kahvehane işletmecisi var önce ki bazı konularda yaptıkları yorumlardan anladığım kadarıyla bana da bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim yorum bekliyorum saygılarımla...
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye26 yazı
Merhaba yaklasık 20 yıllık tecrübeme dayanarak digitürk koymanız sizin menfaatinize olacaktır.Fakat kapalı alanı kafe olarak ve aktif bi şekilde çalıştırmak şartı ile size fayda saglayabilir.Sizin için iyi olan civarınızda lig yayını olan bir mekan olmaması ve en yakın mekana da dolmusla gıdılebılmesı.Bence insanlar yol ücretinden kacınmak için ilk tercih olarak sizin mekanınıza geleceklerdir.Siz maç ücretlerinden değil kafenin satıslarından (çay, meşrubat vb ) ve müşteri kazanımından kar edeceksiniz.Genel itibariyle bu böyledir.Fakat şu da var maçlar hafta sonlarıdır ve sadece kış sezonuna değil düğün sezonuyla da kesişir .Kafeterya kısmını düğün salonunla ayrı mı tutuyorsunuz yada birlikte mi? Çünkü lig süresi içinde düğün olur ve sizde maç yayını yapmazsanız sizin aleyhinize olur.Şayet kafe ve düğün salonu bağımsız ise lehinize olacaktır çünkü düğüne gelenlerden de devamlı yada geçici müşteri kazanabilirsiniz.Göz ardı etmemenız gereken bir diğer konu da yayını ne şekilde yapacagınız(tv, lcd , sinevizyon vb) , kişi kapasitesi gibi durumlar.Şimdilik verebileceğim bilgiler bu kadar yeri, mekanı görmeden , kapasiteyi bilmeden yazdıklarınızdan anladıgım kadarıyla bu kadar bilgi verebildim.Yardımcı olabildiysem ne mutlu.Hayırlı çalışmalar...

Kafanıza takılan bi konu olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Yerleşim Türkiye / YnegölMeslek Mobilya
Üye170 yazı

özgür11 çok teşekkür ederim son zamanlarda düğünlerin sıklığından girip okuyamadım ama çok yardımcı olduğunuzu söylemek isterim evet kafeterya şekl,nde ayrı işletebiliriz düğün salonundan ayrı durabilir Lcd düşünüyoruz tv olarak içerisinin kontenjanını şöyle syleyebilirim kadınlar günü veya mevlüt yapılabilecek kadar insan almış rahat 100-150 kişi alır inşallah söylediğiniz gibi olur lig tv ile gelenler sanırım ki ortamıda beğenip düzenli olarak gelirler ..diye dua ediyoruz :)) çok teşekkürler zaman ayırıp tecrübenizi paylaştığınız için

Yeni Üye60 yazı
maç yayınından zarar etmek gerçekten başarı ister bende geçen sezon yayın yaptım başım ağrımadı bahsettiğinize göre konumunuzda iyi yakınlarda yayın yok
bol kazançlar ozaman

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye170 yazı
teşekkürler hakan hemşehrim inşallah dediğin gibi olur neredeyse yazın yapmış olduğum birikin yarısını ortaya koyacam kirası vs diye düşününce girişimci ruhum korktu ama buradan aldığım fikir desteği ile nasipse bu sezonu lig tv li gireceğiz yazınız bu konuda yanlış yolda olmadığımız kanısına vardırdı tekrar teşekkürler

Yeni Üye60 yazı
bence dsmartta alın yazın hazırlık maçları falan derken müşterilerin dikkatini çekersiniz farkındalık yaratmış olursunuz d smart bu sene 1700 gibi bişey olması lazım
avrupaya giden takımlarda belli oldu zaten dsmart yayını yapıp lig tv nin hazırlığını yapmış olursunuz başarılar

Üye170 yazı
maçlarda aşağı yukarı ne kadar müşteri gelir 2000 kişik yerde lig tv yok herkes merkeze gidip dolmuş parası veriyor buna göre müşteri çekebilmek için ne yapmalıyım ne kadar müşteri gelirse zarar etmem yardımlarınız için teşekkürler

Yeni Üye60 yazı
merkezde kaç liraya izletiyolar onu öğrenin yanında ikram ne veriliyo onları öğrenin bence merkezle aynı para yapın dolmuş parasından kurtulcak zaten insanlar ekstra bi fiyat kırmanın anlamı olmamalı derbi fiyatlarınıda öğrenin