Ben bu mekan için kendi kafamda bir proje oluşturdum. dükkanın 30-40 metre mesafesinde ilköğretim okulu, küçük bir minibüs durağı,camii, hemen yanında iddaa-sayısal bayii ve buna benzer irili ufaklı iş yerleri mevcut. Ben burada içki hariç olmak şartıyla büfe tarzı bir yere çevirmek istiyorum. Sabahları tatlı-tuzlu ekmek arası kahvaltılık, çorba, tost, poğaça öğlenleri de tavuk döner, ciğer, ekmek arası patates tarzı şeyler satmak istiyorum.
Yandaki iddaa bayiine güvenerek dükkanın önüne ufak masa sandalye atarak iddacıların ders çalışmasını sağlayıp, onlara çay kahve satmak istiyorum. İşin aslına gelince bu döner, ciğer ve poğaça-açma gibi gıdaları kendim yapamayacağım. Dışarıya gebe kalacağım için ve bu işte hiç bir tecrübem olmamasından dolayı biraz sıkıntılıyım.
Döner ve ciğeri dışarıdan hazır almam ile kendim dizmem arasında maliyet farkı ne olur? Şu anda 50 krş satılan poğaçayı en ucuz ne kadara alabilirim? Bunları kendim yapamayacağım için biraz korkuyorum açıkçası. Tabi dükkan sahibinin de bu düşüncelerimden haberi yok . Alt yapımı hazırlamadan konuyu açmak istemiyorum. Bu işlerle uğraşan arkadaşların yardım ve fikirlerini sabırsızlıkla bekliyorum...