Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Toplamda 1 milyon ton hurda metal ihracata hazır durumda olup fiyat olarak uygun şartlarda dönemsel olarak getirilecektir. Konu İle ilgili firma tekliflerinizi bekliyoruz.
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Karmen22 bir milyon ton hurda tamamen internet üzerinde yayılan sanal bir satıştır. Dünyanın hiç bir yerinde o kadar hurdayı bir arada bulamazsınız. Bir düşünün bir milyon ton hurdanın depolandığı araziyi ve bağlanan sermayeyi. Hurdayı en çok demir çelik fabrikaları alır. İsterseniz Türkiye'nin en büyük demir çelik fabrikasını arayın 1 milyon ton hurda var deyin sizi bir gram bile ciddiye almazlar. En iyi tahminle hurdaların dijital makinayla çekilmiş yeni tarihli bir fotoğrafını isterler. Çünkü o fotoğrafın asla gelmeyeceğini bilirler. Bırakın 1 milyon tonu 20 - 30 bin tonu bulurlarsa hemen alırlar. Sanırım bu talep sizede yurtdışından gelen reel olmayan bir iş.
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz