| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - karanvekaran OLASILIKSIZ arkadaşım.. sigortam var diyorum hala daha, meslektaşıma katılıyorum diyorsunuz.. benim yazımı da okumanızı tavsiye ederim.. SİGORTAM VAR ÇALIŞIYORUM..... ve ek gelir olarak açmayı düşündüğüm bir dükkan var.. onu diyorum ki bağkur emeklisi babamın üstünden açsam nasıl olur? senturk65 arkadaşımız soruyu cevaplamış zaten.. ben de biliyorum emekliliğin önemli olduğunu.. sigortam var çok şükür. tam yatıyor hem de.. ssk yatarken bir de bağkur yatırayım o zaman sizin dediğinize uyup:) herkese teşekkürler.. ben cevabı senturk65 arkadaştan aldım sağolsun..
|
Burada Benim Dikkat Çekmek İstediğim Konu SGDP için Emeklinin Maaşından Kesilecek Olan %14 Dolaylarındaki Maaş Kesintisi Tutarıdır. Bu Tutar Boşa Gimektedir. Hiçbir Faydası Yoktur. Haliyle İllaki Kendi Üzerinize Açmanız ŞArt Değil. Boşa Para Vereceğinize Üzerine 100 TL daha Ekleyip, Eşinizin, Annenizin, KArdeşiniz Sigortasnı Yatırıp Hem Sağlık Hemde Emeklilik Yönünde Faydalanmanızdır.
Biz Olaya Bı Yönüyle Bakarız. Devletse Alacağı Para Yönüyle BAkar. Seçim Sizin, İster Yatıracağınız Para Bir İşe Yarar, İsterseniz Çöpe Atarsınız.
Bunun Daha da Detaylı Bilgisi Olmaz.
Bir Karar Vereceksiniz,
Ya Kendiniz Üzerine Açacaksınız
Ya Emekli Babanız Üzerine Açacaksınız
Yada Bir İşe Yarasın Derseniz Bir Yakınınız Üzerine Açacaksınız.
Saygılar