Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kendi Panelvan Aracımla. .

Başlatanyudem_07Tarih31/05/2012 19:06:41Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
Slm arkadaşlar hepimize hayırlı işler bol kazançlar;

Camlı van aracım var ne iş yapabilirim önerileriniz nelerdir. Antalya ve çevresinde neler yapabilirim.

Yardımlarınız için teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye515 yazı
Buz sat arkadaşım...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Yeni Üye16 yazı
Şu paketli buzlardan değil mi nasıl yaparım başka bi şirketin bayiliği falan mi ? Yardiminiz için teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı

Şu paketli buzlardan değil mi nasıl yaparım başka bi şirketin bayiliği falan mi ? Yardiminiz için teşekkürler

Üye166 yazı
yudem_07, erokas iyi bir öneride bulunmuş,madem ki antalyada'sın,buz,içecek,deniz malzemeleri satmak akıllıca olur,hızlı tüketimin
geri dönüşü de hızlı olur,ben bir ekleme yapayım,kalp simgeli,meyva simgeli v.d. simgeli buz'ları satabilirsin,bar-restoran-plaj-çay
bahçesi-piknik alanları,tabii ki açık alanlar da buz ile birlikte içecek,soğuk meyva satışını da belleğinin bir köşesine kayıt et,mutlaka
yararını görürsün...sağlıklı,kazançlı günler...sevgiler...,
dünyaköy'lü mahlukus

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye185 yazı
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=65636

İlgili başlığa bir göz at kardeş... işine yarayacağını umarım..
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye16 yazı
Yardimlariniz için sağolun

Üye131 yazı
Bardakta hazır meyve sularımız var. Eğer buz satışı yapacaksanız yanında bardakta hazır içeceklerimizden de bulundurmanız iyi olur. Dileyene istediği aromayı hem de buzlu olarak hemen verebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye116 yazı
Arkadaşlar en az yüzde yüz kar edebileceğiniz ve peynir ekmek gibi satabileceğiniz uygun fiyata kendi üretimimiz olan kilimleri satacak arkadaşlar arıyoruz. Tam yaz sezonu başlarken yazın satılabilecek aracınıza fazla yük olmayacak yaptığınıza değecek fazla bir sermaye bağlamadan sıcak satış yapacak arkadaşlara yardımcı oluyoruz.ister pazar yerinde ister iş yerinizde ister kalabalık caddelerde sınır sadece size kalmış.Bol renk ve boy seçeneklerimiz mevcuttur.Fiyatlarımız gayet uygundur.. detaylı bilgi için saban2510@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Di?er
Üye116 yazı
Pazarlarda marletlerde milyoncularda 5 tl ye satilan sofra bezleri 2.1 tl peynir ekmek gibi satilan sofra bezleri direk imalattindan satisa sunulmustur isterseniz irtibata gecebilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
Benim fikrimde halk plajlarında sosisli sandviç yapabilirsiniz.Maliyeti yaklaşık 50-70 krş bunu 1.5 - 2 tl den satabilirsiniz.%100 kar bir de içecek olur en çok gidecek şey soğuk sudur.Kışında okul önlerinde yine sosisli sandviç satılabilir.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye9 yazı
isterseniz elimde Babybjörn marka active,orginal,miracle kangurular var mağaza fiyatı 300-345 tl civarı,10'lu alımlarda tanesini 100 tl ye kadar bırakabilirim,nerelerde satabilirim dersen ,Dogum hastaneleri önünde küçük bir stand kursan bile yeterli olur.günde 1 tane satsan 50 tl kar bırakır en az .Ürün tamamiyle orjinal ve sıfırdır.kutusu yok poşet içinde satıcaksın ,sahibinden de 140 tl den satıyorum ,daha yeni başladım satışına ,inanmıyorlar ürünün bu kadar ucuz olucagına bende dırek elden sattım 9 tane .sende ürünü araştırabilirsin netten ,ilgilenirsen mesaj atarsın,,,

iyi günler

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye13 yazı
Ben izmirde oturuyorum antalyada senin aracinla yapılabilecek benimde yapmayı düşündüğüm bi fikrim var ilgilenirsen ozelden msj atabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Kamu sektörü