İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Poşet İşi Yapanlar Veya Anlayanlar ?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorumO
Üye468 yazı
K
Yeni Üye33 yazı
I
Yeni Üye12 yazı
13/06/2012 : 21:03:10#3
Web sitesi
Alıntı
izmir merkezdemi yapacaksınız yoksa cevre ilçelerdemi
gk
K
Yeni Üye33 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - ispanyol arkadaşlar haftalık 50 milyon adet orta boy beyaz renkli baskısız poleet fiyatı ve baskılı fiyatı gönderebilecek olan varmı iş sürekli bir iş olup ödeme ürün tesliminde peşin olacaktır mkkdanismanlik@gmail.com |
Senin dediğin 50.000.000 adet dediğin naylon poşet kaç kg yapar hiç bilgin varmı ?
Ha birde ürün tesliminde para ödenecek , birde baskılı olacak ?
Nabıcan hayırdır sonra ürünü beğenmicen fiyatımı kırmaya çalışıcan. Kaç tl den bahsediyorsun , farkındamısın sen ?
Yüzde 80 peşini ver millet yapsın sana. Parayı verdikten sonra üreticinin makinasınında başında dur ürünün çıkışınıda seyret ok diyorsan üretime devam etsinler. Üründe sorun olmadığına dair imzayıda at. Üretime devam edilsin.
Millete yaptıracağına git kendin makinalarını al kendin yapsana :)
Senin dediğin miktarı bu dediğimi yapmadan hiç bir üretici o mala elini bile atmaz. Riske atacakları en babası 10.000 tl dır. Daha üstünü baban olsa sana bu şartlar olmadan üretime geçmez.
S
Üye360 yazı
İzmir'desin sanırım. biraz beklersen ben sana Ankara fiyatını vereceğim. satış yapmıyorum ama fikrin olur. senin için araştırırım. bir arkadaşımın plastik geri dönüşüm ve poşet imalat tesisi var.
F
Üye193 yazı
Ankaradaki fiatlardan ben de haberdar olmak isterim.açık azılırsa sevinirim.
İşleyen demir ışıldar
S
Üye360 yazı
tamam görüşeyim burdan paylaşırım .
J
Üye152 yazı
Nekadara alınır bilmem ama Samsunda baskısız atlet poşet 4 - 4.5 tl arası toptancılar tarafından satılır.200-250 sanıyorum 1 kg daki adedi.Burada arabasıyla gezip bakkala markete satış yapan bildiğim birisi var,Guzel paralar kazanıyor sanıyorum ,gunde 600 kg poset satısı yapıyor.
joSe
M
Yeni Üye79 yazı
mrb mail at size bilgi vereyim..izmir küçükmenderesdeyiz
C
Yeni Üye68 yazı
cihan gürbüz
B
Üye124 yazı
ben ankara da poşet satıyorum,toptan dan alıyorum bakkal market büfe satıyorum,orta halli iyi bir poşet 3.50 tl 3.75 tl arasında değişiyor,fakat daha iyisi de var NAKSAN marka 4.50-4.75 tl arası.Bu fiyatların üstüne yerine göre mesafesine alımına göre kısaca kafama göre 0,50 ile 1,00 tl arasında fiyat koyup satıyorum.Siyah bira poşetide 2,50 ile 3,00 tl arasında değişiyor,bunuda yine aynı kar marjıyla satıyorum.
Sattığın poşet ucuz olur ama sıkıntısı çok olur,ilk başladığım dönemlerde ucuz diye alıp verdiğim poşetlerin çoğunu geri topladım,topladığıma acımıyorumda kaybettiğim müşteriye acıyorum,beyaz poşet bozuk çıkınca çok sorun olmuyor da siyah poşet bozuk çıkınca çok kötü oluyor,büfeci içine iki bira koyuyor pat alttan biralar yerde,ertesi gün ağzına geleni sayıyor.
Kısaca poşet iyi olacak,fiyat ikinci planda müşteriye bu şekilde yaklaş,ikincisi düzenli rut,hatta imkan varsa istediği her an ayağına hizmet verdin mi bu işten para kazanmamak için bir neden olmaz diyorum.Ankara gimat ta birçok poşetçi tanırım ki eskiden kıytırık arabalarla servis yaparlardı şimdi koca koca dükkanlarda toptancılık yapıyorlar.Bahtınız ve yolunuz açık olsun...
Sattığın poşet ucuz olur ama sıkıntısı çok olur,ilk başladığım dönemlerde ucuz diye alıp verdiğim poşetlerin çoğunu geri topladım,topladığıma acımıyorumda kaybettiğim müşteriye acıyorum,beyaz poşet bozuk çıkınca çok sorun olmuyor da siyah poşet bozuk çıkınca çok kötü oluyor,büfeci içine iki bira koyuyor pat alttan biralar yerde,ertesi gün ağzına geleni sayıyor.
Kısaca poşet iyi olacak,fiyat ikinci planda müşteriye bu şekilde yaklaş,ikincisi düzenli rut,hatta imkan varsa istediği her an ayağına hizmet verdin mi bu işten para kazanmamak için bir neden olmaz diyorum.Ankara gimat ta birçok poşetçi tanırım ki eskiden kıytırık arabalarla servis yaparlardı şimdi koca koca dükkanlarda toptancılık yapıyorlar.Bahtınız ve yolunuz açık olsun...
Honoré de Balzac
B
Yeni Üye70 yazı
Merhaba
elimde PE PET OPP gibi materyalleden mükerrebi uzaklaştıra solüsyon var.İlgilenen arkadaşları bekliyorum.
elimde PE PET OPP gibi materyalleden mükerrebi uzaklaştıra solüsyon var.İlgilenen arkadaşları bekliyorum.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz