Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kiralık Helikopter İşi Maliyet 3. 000 Ytl (sayılı)

BaşlatanWishmasterTarih15/03/2008 23:03:28Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Evet kiralık helikoper ama nasıl filmlerde görmüşsünüzdür. Kamera üstlerinden çeker ve gider. Büyük fabrikaların kuşbakışı görünüşleri çekilip katolog yapılmıştır.
Olay nedir ?
Model helikopterleri herkey duymuştur. Bu helikopterlere Kamera bağlanarak görüntü alınabiliyor elimde helikopter var. Tüm sistemi kurulu olarak yapabilecek bilgim var. Bu helikopterler ile büyük firmaların resimleri çekilebilir. Proje tanıtım filmleri yapılabilir. Örnek bir inşaat firması yaptırdığı konutları tanıtmak için film çekmenizi istiyebilir. Deneyin elinizde sistem varmış gibi teklif gönderin firmalara inşşat fabrikalara gelen cevaplara şaşıracaksınz bir inşşat firması pazarlıklar sonucu 5 dklık görüntü için 800 YTL vermeye hazır tabii elimde sistem olmadığı için bişey ifade etmiyor. İstiyen herkese yardımcı olabilirim bu konuda şuan yeni bir iş ve yaygın değil. Elimde sadece helikopter var istiyene satabilirim.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye194 yazı
selam Wishmaster.aslında elindeki proje mükemmel.benim anlıyamadığım neden satmak istiyorsun.madem elinde iyi para kazanacak bir helikopter var öyleyse yap bu işi!
Bu helkopterin boyutu nedir? uzaktan kumandalı mı? eğer ayrıntılı bilgi verirsen sana belki çalışma sahası yaratabilirim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye55 yazı
kardeş güzel konuşuyorsun da birazda bu işi yapacak kişinin reklam sektöründen biraz anlamasında fayda var ayrıca çektiğimiz görüntüleri bilgisayar ortamında daha düzenli bir hale getirileceğini de düşünürsek tek başına birinin başlaması zor aynı zaman da biz bunu aldığımız zaman ilerde her hangi bir arızasında nasıl halledeceğiz fikir güzel istersen reklam şirketleriyle bir görüş onlar ne diyecek saygılarla

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Y?siz
Yeni Üye31 yazı

Ben askerden yeni geldiğim için birikmiş bir param yok. Hosting ve Webtasarım işi yaparak biraz biraz biriktiriyorum. Ayrıca Helikopteri illa benden alacaksınız diyede bişey yok bu sadece fikir heryerde var bu helikoptyerlerdenbenimkisinde kamera yok hobi olarak almıştım.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye54 yazı
AMA para kazanacak piyasası var rekabet yok al sana iş fikri işte budur...
üretim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye31 yazı
Bende var bitane 1.000 Ytl istiyorum ama Kamerası felan yok. Piyasada var bunlar parça olarak satılıyorla yani alıp siz birleştiriyorsunuz. Ben birleştirme kısmı hoşuıma gidiyor . Oyüzden bide artık para lazım öğrenci değiliz artık yani piyasadada bakabilirsiniz çok var çeşit çeşit

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bili?im