Geçen bir program yazdırmak istemiştim.internette telefon bıraktım ve bir arkadaş şirketlerinin müşteri temsilcisi olan bir bayan yönlendirdi.Bu bayan cepten beni aramıştı ve şirket yetkilisi olduğunu söyledi
Program konuşuldu yazıldı .10 GÜN YAZIM +5 GÜN DENEME süresi verildi pazartesi bitmesi ve teslim edilmesi gerekiyordu.
Geçen cumartesi müşteri temsilcisi bayana ulaşamadım.Mail ile ulaştığım şirketin ortağı olduğunu zannettiğim kişi, bayanın Ameliyat olduğunu cebinin ondan kapalı olduğu .Gecikmeden dolayı özür dilediklerini ve bu hafta perşembe yani yarın teslim edeceklerini bunuda mail ile bildireceklerini söylediler.
Çok sevinidim Neden ?Çok güvendim paralarını peşinen ödedim. "Maddi durumumda o kadar iyi değilken" .Güvenmekle hata yapmadığıma sevindim.
Bugün mail atmışlar . Sistemleri (harddiskleri çökmüş)ve projeler ve tüm bilgileri gitmiş. websitelerde bu sistem hatasından dolayı kapanmış.10 gün daha gün istiyorlar.
ŞİMDİ İÇİMDEKİ SES KÖTÜ ŞEYLER FISILDIYOR AMA BEN HALA İYİ NİYETLİYİM.SİZCEDE KÖTÜ DÜŞÜNMELİMİYİM????