Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bana Yardımcı Olun. Lütfen. . . .

BaşlatanerkansedTarih15/03/2008 12:33:04Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Ben Bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesinde oturuyorum.Bildiğiniz gibi burada ençok kemalpaşa talısı üretiliyor.Bu ürünün internetten satışını nasıl yapabilirim.Nette sitesi yok bildiğim kadarıyla.Ayrıca çevresinde yemek sanayi ve büyük lokantalar bulunanlar veya tanıdığı olanlar varsa onlarada toptan gönderebilirim,onlarda bulundukları yerlerde satış yapabilirler.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye16 yazı
bence kendine bir internet sitesi yarat derim.Çünkü: bir çok yemek firması ,satıcı veya toptancı bulmak için fiat araştırmasına giriyor bunuda internet ortamında arama motorlarıyla daha çok google de yapıyor.yada goglede bir sistem oluşturabilirsin.bir kere senin üretimin ve tatmin edici reklamın olduktan sonra tabiki iletşimi mutlak belirtmen gerekiyor çok büyük pazar yaratabilirsin.Artık herşey internet üzerinden finansman ediliyor.dip not
sitede ürünün kalitesini çok iyi lanse etme gerekir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Üye162 yazı
arkadaşım sen üreticimisin yoksa üreticiden alıp toptanmı satıcaksın?

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı

ben üretici değilim,toptan satış yapmak istiyorum.oteller,yemek sanayi,lokantalar veya kendi çevresinde ben satabilirim diyen arkadaşlara gönderebilirim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye16 yazı
peki fiyat nedir.ben senden aylık tedariğimi yapayım.günlük yemek üretimi 3000 olan bir yemek şirketi için

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye3 yazı
kemalpaşa tatlısı istanbul da toptan dagıtımını yapıyoruz.şu anda mamulü de istanbul dan tedarik edebiliyoruz.ama kalite çok daha iyi ise ve fiyatlarınızda çok daha cazipse neden olmasın?teklifleriniz için mailinizi bekleriz.
mehmet.akoglu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye35 yazı
ben şu anda lokantalara ve benzeri yerlere satşını yapıyorum marka ve fiyat konusunda bilgi verirsen seninle çalışabilirim.
dürüstlük reklam ve güven ticarette kazanmanın sırrı..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama