Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Domain Projeleri

BaşlatanmermerciTarih28/05/2012 21:33:04Yorum37

İlk mesaj
Yeni Üye81 yazı
Merhaba

Bi Kaç Tane Domainim Var proje ve ortak bazlı bişeyler yapmak istiyorum.

islami içerikli forum portal vs olabilir.
www.islamigenclik.com
www.kurandunyasi.com
www.dinicarsi.com İslami ürün satışı

Maden Rehberi Firma ilan gbi
www.e-madenci.com
*ocak ilanları alım satım
*forum sitesi
*Firma Rehberi gibi

www.mermersatis.com

Otomobil
www.renault-tr.com ilan ve genel portal

Alışveriş
www.biricikevim.com
www.richmass.com
www.otelihtiyaclari.com

Desteklerinizi ve Fikirlerinizi Bekliyorum

Saygılarımla

RAMAZAN ERSAN
Ramazan ERSAN
A PLUS MARBLE

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
37 yorum
Yeni Üye54 yazı
Bu sitede genel olarak gözlemlediğim bir durumdu bu. Geçenlerde başka bir konuya da yazdım. Arkadaşlarım yanlış anlamasınlar, üzerlerine de alınmasınlar Ticarette her zaman prensip edindiğim ve inandığım bir kural vardır. '' Başkalarının yaptığı iş , bilgi ,ürün veya hizmeti kötüleyerek asla yükselemezsiniz, başarılı olamazsınz, Başarılı olmak istiyorsanız, kötülemek yerine farkınızı ortayan koymalısınız''
------------------------------
Konuyla ilgili olarak, arkadaşımızın domainleri projelendirme adına ilgimi çekmedi. Ancak Alan Adlarının arama motorlarına etkisi ile ilgili uzun süreli bir takip ve araştırmam var. Şuan için şahsi fikrim alan adı özellikle Google Aramalarında çok basit bir içeriğe sahip sitede bile minimum %30 oranında olumlu etkiliyor. Geçenlerde müşterimize tek sayfalık html/css bir site yaptık. domain de örnekleyecek olursak, ankaradaktiloimalati.com olsun. Ankara Daktilo imalatı Google Sorgularında 1 hafta içerisinde 1. sayfa 3. sıraya yükseldi. Buna benzer durumları Wordpress Sitelerinde de gördük.
Özetle; İyi bir Tasarım ve içerik mutlaka önemlidir. Hatta Özgün içerik diyelim. Ancak bunun yanında iyi bir alan adı artı puandır, hiç etkisi yoktur diyemeyiz diye düşünüyorum.
http://www.betastesisat.com - Ankara Havalandırma Sistemleri
http://www.ankarakobi.com - Ankara Firma Rehberi

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Reklam
Yeni Üye81 yazı
yazın için tesekkurler
e-madenci dunyaya hitab eden güzel bir rehber ilan ve satış sitesi olacagına inanıyorum
selamlar
Ramazan ERSAN
A PLUS MARBLE

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye96 yazı

bunlarda benim
www.birincikim.com
www.alıyorsatıyor.com
www.teklifilan.com
www.yorumex.com
www.kuponoyna.com
www.fanatikiz.com
www.fanatikiz.biz
Crasy

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye48 yazı
Merhaba,

Ortakliga degecek bir domain yok bence ancak birliktelik kurmak adina bir forum kurma fikriniz varsa birlikte yonetebiliriz.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye22 yazı
1-her bılısım suclarına ıfade veren sıte yonetcısı olacak dıye bır kural yok.
2-bu zamanda ınternet alemınde de gercek alemde de adın aynı ıtıbarı gorur.(unlu markaları dusunun, bazı alanadlarına mılyon dolarlar verıldıgını dusunun)
3-dıger uzantılar da kullanılabılır ama .com her zaman bır adım ondedır. (pazarlama-marka-ınsan davranısı-ınsan tercıhlerı falan fılan acısından)

son olarak bugun ben de yenı aldıgım alanadımın fıyatını arastırırken baktım 20.000-50.000 dolar arasında :D
ama satmam kesınlıkle...

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Muhasebe
Üye137 yazı
www.muazzampazar.com satılıktır. teklif isteyenelere mail atılır.
Sorular ne kadar değişirse değişsin formül hep aynıdır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye8 yazı
www.antakyabiberim.gen.tr satılık site domain antakaya biberi alakalı bilinen bi domain Sitenin pr4 ve Google otoriter sitedir. 100tl satılık.. www.yandex.bbs.tr blog ve yandex haberleri için güzel bi domain oda satılık... www.izmirhaber.gen.tr pr2 ve baya backlinki var. www.evdenevenakliyati.org pr3 www.antalyahaber.gen.tr www.bursahaber.gen.tr www.ulus.gen.tr www.cami.gen.tr bütün domainler satılıktır..
www.elektronikesigara.net www.isrehberi.org

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk