Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bursadan Tekstilci Yada Girsimci Arkadaslar

BaşlatanFARABITarih15/03/2008 09:26:15Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
suanda turkiyeye ozellikle bursada tekstil cevresi olan arkadas ariyorum ,,yeni bir urun icin,,turkiyede fabrikasi yada uretimi olmayan ama turkiyenin ihracat ta cok kullandigi bir urun icin ortak hareket edebilecegim birisini ariyorum,, butun urunu yurtdisindan ben karsilayacagim yalnbizca istedigim bursadaki tekstil sitrketlerini iyi bilecek bir ortak cunku ben bursayi fazla bilmiyorum,dukkan tutmaya bile gerek yok ufak bir depo yeter bile bu is icin,yeni bir trend ben yurtdisindayasadigim icin bunu iyi takip edebiliyorum,,sirf bu is icin turkiyeye gelecegim allahin izniyle bu ayin sonunda,elbiselerin uzerine yapistirma ve aksesuar isi,malzemeyi tamamen ben temin edecegim ve turkiyede bu malzeme yok,ciddi yatirimci arkadaslardan cevap bekliyorum,, wangkanghai@hotmail.com bu adrese cevap yazilabilir
FARABI

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Çevirmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye12 yazı
<Merhaba buradaki mail attım ama iletilemiyor diyor . bende buradan iletiyorum maili
Bizde bayan giyim buluz ihracatı yapan bir Acentayız bursayı iyi biliyoruz .çünkü kumaşlarımızı Bursadan temin ediyoruz.
Bir ayağımız Bursada desem yeri var. Piyasa şartları malum bizleride farklı arayışlar içine sürüklüyor.
Yazınızdan anlayamadığım tek bir konu var, aradığınız kişin bursada hangi alanda bilgi sahibi olması gerekiyor.

Bunu detaylı olarak bize yazarsanız birbirimize daha iyi cevaplar ve sorular sorabiliriz.
teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye4 yazı
ben email kutuma baktim sanirim bir problem yok,,yada msn ye beni eklerseniz ordanda gorusebilinir,
FARABI

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Çevirmen
Yeni Üye12 yazı

Merhaba Ayhan bey
ortağım ilede görüştüm sizde müsait olur ve yolunuz izmire düşerse bizi ziyaretinizi bekleriz.
fakat izmirde dahil olmak üzre Türkiye piyasası hakikaten çok kötü.
iç piyasada dönen çeklerin senetlerin haddi hesabı yok.Pazarı bulmak bir şekilde olur fakat daha çok sıcak satış ile nakit çalışmak çok daha iyi olacak gibi görünüyor bu şartlarda.
ama yinede bunları sizinle karşılılı görüşmekte yarar var. farklı işlerde yapılabilir sanırım çin ile türkiye arasında hatta avrupa ile. ben size mail adresmide vereyim. saygılar.
ilkem_2000@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye12 yazı
merhaba FARABİ...
ben istanbuldan murat..
2 yıl kumaş pazarlamacılığında çalıştım...
söylemiş oldugunuz fikre yatkınım.. çevrem iyidir.. birçok fabrika yetkilileriyle seni tanıştırabilir, size yardımcı olabilirim. Sermaye olarak pek bişeyim yok ama size diğer konuda yardımcı olabilecegimden eminim..
tlf : 0542 818 71 48

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Matbaacy
Üye237 yazı
işin içeriği hakkında bilgi verirseniz bursadaki tekstil fabrikalarıyla çok kolay iletişime geçebilirim.
ürünün mahiyeti hakkında bilgi alabilir miyim?
hsfhasan@hotmail.com
HSN

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er