arkadaşlar herkese merhaba cümletten hayırlı günler dilerim bizim ufak çapta bir marketimiz var ve bulunduğumuz yer tam köşe başı ve mahallede haliyle çok çoluk çocuk var ben bakkalımızda çocucklara hitap edebilecek neler satabilirm ? yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdikten çok teşekkür ederim
merhabalar..bence başka iş olanağın yada gelirin varsa hiç uğraşma ne satacağım diye..sen paranı bağlıyosun mala o malı satana kadar göbeğin çatlıyor ..birde hiç kimseyi memnun edemezsin kardeşim.bende bakklım benimde köşe başı neler getirtmedim neler satmdımki dükkanda..çoğunluk veresiye gitti.pazartesi kapanışı verdim kökten kapıyom dükkanı ..allah sana sabır versin derim ve son olarakta oyuncak satmanı öneririrm kolay gelsin kardeşim
1- Açık dondurma 2- 1-10 TL arası Oyuncak çeşitleri 3- Pamuk Helva 4- Çocuk Dergileri (Pepe ilk sayısı 432.000 satmış) 5- Uçurtma Şimdilik aklıma gelenler bunlar :)
vala bizim mahalalede kızlar ve erkek çocukları çok fazla onlar için birşeyler düşünüyorum açıkcası yaşları 16 yaşına kadar var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz