Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni İşim Arkadaşlar Görüşlerinize İhtiyacım Var

BaşlatanmacahirTarih27/05/2012 22:52:31Yorum39

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Ben Antalyada yaşıyorum ve turizm ile uğraşmaktayım antalyada turizm sektörü pek verimli geçmediği için alternatif iş arayışları içerisindeyken 1 ay önce www.fruit-ice.com sitesinde görmüş olduğunuz ve adını freshice kokteylleri koyduğumuz ürünü ek iş olarak pazarlamaktayım.Ürün kendi imalatımız ve patentlidir yaklaşık 10 saniyede 1 bardak su ile hazırlanmakta ve tamamıyla meyve özünden yapılmaktadır.Şu anda belli noktalarda ürünü vermekteyim.
Dediğim gibi ek iş olarak düşündüğüm ve 1 ay önce başladığım için gerekli alt yapıyı oluşturmadan başladım ürünü her yerde pazarlama şansım oluyor(cafeler ,oteller,simit sarayları gibi bir çok yere rahatlıkla verebiliyorum) en güzel tarafı da bu.Şu ana kadar verdiğim yerlerden olumlu tepkiler almaya başladım sanırım yaz aylarında güzel olacak.Günlük 500 paket üretime ulaştım fakat tam otomatik makinaya geçiş yaparsa günde 5000 üretebileceğim.2 hafta önce bir simit cafe den bu ürünü bir akrabası için Adana ya bayilik istedi.
Bu ürün seri üretime geçtikten sonra il il bayilikler vermeyi düşünüyorum.Sadece ek olarak düşündüğüm bir iş tamamen geleceğimi etkileyecek gibi.Hangi konularda dikkat etmem gerekir bayilik için ne gibi bir alt yapı kurmam gerekir?
Tabi seri üretim için ciddi maliyet gerektiriyor bu yüzden siz değerli site üyelerin görüşlerini almak isterim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
39 yorum
Yeni Üye31 yazı

çok teşşekkür ederim
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Provocative
Akıllıca bir girişim, yolunuz açık olsun...

Yeni Üye31 yazı
güncel

Üye120 yazı

slm .arkasım allah yolunu acık etsin .ben istanbul dan yazıyorum sadece ürünün fiyatı yazarmısın bana .pazar araştırması için daha sonra görüşelim bakalım bir sonuç çıkarabilirmiyiz zamanla.teşekkürler .
KARAKUŞ BASKI RESİM ÇERÇEVE

CUMHURİYET MAH.MİMARSİNAN CAD NO :61/D BAHÇELİEVLER İSTANBUL
TEL:0212 527.25.87 0212KARAKUS
GSM İŞ : 0541 693 83 57

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye19 yazı
ürünün nakliyesinde sıkıntı olmayacaksa sizden numune talep ediyorum, bahçe cafe sektöründe çalışıyoruz ve vitamin barımız da işletmemizde mevcut, sizin içinde uygunsa ürünü deneyerek değerlendirmek istiyoruz.

salih2577@hotmail.com dan fiyat konusunda da bilgi verirseniz sevinirim...

saygılar...
Az OLsun, Zor Olsun ama HELAL Olsun...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye245 yazı
ürün fiyatı içeriği en az alım şartı nakliye depolama v.s konularında ayrıntılı bilgi lütfen... xgirisimci@gmail.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye229 yazı
Antalyada yaşayan birisi oalrak benim gözlemim şu, heryerde taze meyve sıkıyorlar üstelik bu memlekette TR de olmayan envai çeşit meyve var.Tazesi dururken kim dondurulmuşunu alır ki? şayet iç bölgelere dağıtım düşünüyorsanız bişey diyemem.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye82 yazı
svancis@gmail adresine bilgi atarsanız memnun olurum
serkan

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye170 yazı
Ürün fiyatı içeriği en az alım şartı nakliye ve depolama gibi konularda aydınlatıcı bilgi verirseniz iyi olur....
"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR…" YURD@L@N

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye97 yazı
Numune şartlarınızı ve yola dayanıklımı değilmi bu konudaki bilgileri verirseniz sevinirim.

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Ymalat