Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İmalatcısından Hışır Poşet Arıyorum

BaşlatanizmirligökhanTarih26/05/2012 23:48:13Yorum23

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
selam arkadaşlar ben hışır poşet işi yapmayı düşünüyorum imalatcısı olanlar fiyat verebilirmi acaba
gk

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorum
Yeni Üye13 yazı
bende arıyorum buldunuzsa banada bilgi verirmisiniz samsundayım avara05@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Serbest meslek
Yeni Üye35 yazı

conns2005, arkadaşım Ben Muğla Milas'ta ikamet etmekteyim Milas Bodrum ve Yatağan bölgelerinde geniş bir Eczane ve Market çevrem bulunmakta bilirsin işte ilaç torbalarını o tür poşetlerin varsa numune gönderirmisin sipariş toplayıp döneyim sana tekrar. arselis@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ylaç Sektörü
Yeni Üye14 yazı
İzmirde imalatçıyım. 3.3 TL den paket olarak satıyorum. Haftalık 2 ton kapasiteli alımlarda fiyatta oynama yapabilirim.
İrtibat Telefonu için Özel Mesaj Atınız.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye14 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - conns2005
Sayın Alkan Makina,
Bana dönüş yapmadınız. Lütfen ürün fiyatınızı ve cevabınızı bildiriniz.
Teşekkür ederim.
Hayırlı işler,

Detaylı cevap yolladım.
İrtibat Telefonu için Özel Mesaj Atınız.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye628 yazı
Alkan Makina yurt dışı için kolide 2000 adet olmak üzere sürekli alım için lütfen fiyat veriniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Arkadaşlar küçük orta ve büyük boy hışırpoşet renkli ve şeffaf olmak üzere üretici olan arkadaşlar fiyat listesini benkazanicam45@hotmail.com adresine gönderirseniz sürekli alışveriş yaparız
tufan

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
Arkadaslar bende poşet yapan makina var
Küçük boy büyük boy yapan makina dir.
Satıyorum ilgileneler arasın
0532 443 44 54
Eski makina dir manuel dir.

05324434454

Yerleşim Türkiye / SilopiMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye16 yazı
detaylı hışır poşet fiyatı alabilirmiyim. 1, kalite 2. kalite. orta boy kücük boy poşetlerin 1 kg nın içinin adeti gibi. makul fiyatlar olursa sürekli alım yapılacaktır. murataysal@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye91 yazı
hışır poşet için fiyatlar çok pahalı aracıdan (yani bu işin satışını yapandan ) küçük boy 4.25 orta boy 4.50 alıyorum

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye91 yazı
2 farklı fiyat vermişsiniz hışır poşet ince demişsiniz ince dediğiniz (sebze meyve katılan poşet değil mi) benim aldığım ürün gaziantp teki bir üreticiden n ile başlıyo

Yeni Üye22 yazı
Abi ben bakkalım adam her hafta ayağımıza kendi aracıyla İzmirden poşet getiriyor ve bana 4 liradan satıyor. Ben anlamadım sizin fiyatlarınızı. 3.95'e imalatçı nasıl satıyor siz mi çok aç gözlüsünüz yoksa bana poşet getiren adam mı enayi?

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye91 yazı
kargo dahil limitsiz 3,90 küçük boy 4.00 büyük ve orta boy hışır poşet alıyorum bunu dışın da fiyat verebilecek arkadaş var mı

Yeni Üye91 yazı
ben bu malları kendim perakende şekilde pazara sunmaktayım zaten istanbul ve izmirew yönelirseniz size benim verdiğim fiyatı verirler tşk

Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar. oflukahin61@gmail.com adresine fiyat tekliflerinizi gönderebilirmisiniz.. beyaz hışır poşet atlet şeklinde alacağım. tüm boylarından.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Esnaf
Yeni Üye91 yazı
cevap yolladım ambarların nasıl ve ne şartlarda bu şekilde fiyat verdilerini

Üye324 yazı
hışır poşet arıyorum 1kalite 3-veya 5 ton olabilir alışım nakit olup cazip teklif bekiyorum telifim kg bazındadır fiaat verirken uşak nakliye dahil olarak verin
mesajlarınızı bekliyorum...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye66 yazı
Merhaba,
Hısır posete HDPE ye %80 oranında filler girilebiliyor.Orjinal plastik 1350 USD filler ise % CaCO3 (kalsit oranına göre) 590-680 usd dir.
%80 filler girilmiş poset plastik olmaktan çıkıp taşlaşıyor.Çünkü kalsit dogal bir madendir.
3.90 TL/Kg formul maliyeti olan seffaf hısır poset için ben 1.kaliteyi 4 tl ye alıyorum diyenin matematik hesabında zayıflık vardır.
1 Kalite hem plastik yonunden en iyi , hem de içinde katkı yonunden % 0 dolgulu anlamına gelir. Şeffaftır.
Özellikle iran menseili hammadde kaliteleri düşüktür.Elastikiyetleri düşüktür.Mukavemetleri düşüktür,Yırtılma dirençleri düşüktür,Yük tasımaları düşüktür.
Bir posetin degerlendirmesi yalnız fiyat veya yalnız kalite ile yapılmamalıdır.Kalite ve fiyat birlikte yapılmalıdır.
Poset degerlendirmesinde outdoor titanyumdioksit gereksizdir.İndoor titanyum dioksit yeterlidir.
Kalsit dipte yapısma kabiliyetini düşürür.Çünkü slip -antibloktur.Katkı ilavesiyle bu problem giderilebilirliği vardır.Isıl yapısma kalitesi artırılabilir.
PE ye Ultrasonic kaynak da yapılabilir.
Baskı kalitesi için yuzeye korona yapılmalıdır.korona mikro delik açma (yuzey bozma) işlemidir.Isıl ve mekanik sürtünmeye baglı yuzeydeki baskıyı korur.
Korona yapılmadan yapılan baskı kalitesi düşüktür.

Bazı firmalar near prime,regranul,off spec kullanıyor.Orjinale regranül ilave ediyor.Yuksek oranda kalsit kullanıyor.kalsit yogunlugu plastik yogunlugunun iki katı.Siz yogunlugu iki kat artırılmıs bol kalsitli formülden alıyorsunuz. Kg çok ucuz diyorsunuz.Oysa adet bazda yarısını alıyorsunuz.Ancak kazandım sanıyorsunuz.Oysa adet bazda degerlendirme yapmadıgınızda HATA yapıyorsunuz.Kazandım sanıp aslen kaybediyorsunuz.
Poset kalın üretiliyor.Bu durumda yine adede az giriyor.Siz kazandım ucuz diyorsunuz oysa adet bazda maliyet yapmadıgınızda kaybediyorsunuz.
Kalın poset için işçilik ve enerji > ince posete göre daha azdır.
Ukrayna ,Almanya,Hollanda,Bulgaristan gibi ülkelerde poset adetle satılıyor.Tr de ise Kg ile satılıyor.

Bazı tüccarlar üreticinin hammaddeyi pesin aldıgını ama vadeli verdigini biliyor.Az emekle ve fırsatcılıkla pesin olarak öldüm parasına almaya çalısıyor.
Kazan -kazan değil .Sen kazan yada kaybet yeterki ben hep kazanayım mantıgını sürüyor.Üreticinin zaafta olabilecegi anı kolluyor,yokluyor.
Bu etik bir yaklaşım değildir.

Plastik ana baslıgı altında her türlü teknik konu / soru lar için yurtiçi ve dışı tüm meslektas ve arkadaslarımın sorularına [17 yıldır] cevap bulmak isterim.
Bilgilerin faydalı olmasını dilerim.Yanlış bilinenlerin,sabit yanlış fikirlerin dogru ile yerdeğiştirmesini arzu ederim.
Sevgi ve saygılarımla.

BR.
Mr.Murat Egemen OCAKÇI
Chemist /Colorist /Plastic Exper
Elmalıkent Mah. Eşref Bitlis Cad. Meyvelibahçe Sokak
No: 26/2 Umraniye / ISTANBUL / TURKEY
Mob: +90 542 335 50 50

OEM Türkiye

Yerleşim TürkiyeMeslek Bankacylyk-Finans
Üye324 yazı
merhaba tüm arkadaşlar ben 1ci kalite hışır şeffaf poşet kg 4tl aldım hemde 10 ton bazı sanayiciler paraya ihtiyacı oldugu zaman telefon edip malımı al diye
söylüyorlar...Bizde nakit olarak alıyoruz .Bunu biz degil türkiyedeki bütün spot mal alanlar yapıyo..Bu her malda oldugu gibi her malda spot mal bulmak mümmkün bu buzdolabıda olabilir çarşafda olabilir kola meyvesuyu hatta su da pafrikadan ucuza aldıgımız çok olmuşdur...Bunda yadırgancak bişey yokdur
Herkes mal alıp satarken çok yerden teklif alsınlar ticaret sanat işi çok ucuza mallar var piyasa da önenli olan mal almak degil malı hesaplı alabilmek önemli
zaman zaman maliyetine fabrika sahipleride tedarikcilerde maliyet hatda zararına mal veriyorlar kimsenin kuşkusu olmasın fiatları araştırırsanız arada çok uçuk
fiat farkı oldugunu görü
rsünüz...

Üye324 yazı
Herboy hışır poşet.kola su.koli bantlarınız uygun fiat verdiginiz takdirde faturalı alınır alımlarımız nakit olup kola su meyva suyu palet bazında olup
hışır poşet ton bazındadır uygun tekliflerinizi bekliyorum

end_39@hotmail.com