Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

5 Bin Tl Kiralık-satılık Araçlar

BaşlatankajmeramTarih23/05/2012 15:37:38Yorum10

İlk mesaj
Üye537 yazı
Arkadaşlar başlık bira garip oldu ama gerçek.

Firmam müşteri çeklerimin karşılıksız çıkması ve resmi bir kuruma verdiğim teminat mektubunun yanmasından ötürü faaliyetlerini durdurdu.

Şirketin genel müdürü benim ve aş bir şirketiz.Piyasadan alacaklarımdan ötürü iflas yada tasviye edemiyorum yoksa onlarda gidecek

1 yıl zamanımı alacak ve toplamda 7 aracımdan 4 tanesini yıllık kiraya vermek istiyorum yada satmak

Sıkıntı nerede peki samimi bir şekilde açıklarım :

Bu araçların hiç bir borcu yoktur ancak eski patronumuzun hayatını kaybettiği trafik kazasından ötürü davalı karşı tafar bir ihtiyari tedbir koydurttu

Ayrıca vergi dairesinden de mal beyanı bulunuldu bu sebebden gene tedbir satılmazı var ANCAK

tüm noter vekaletleri verilmek kaydı ile sözleşme yapılmak kaydı ile ehliyetli ve güvenilir insanlara

5 bin tl ücret karşılığında araclarımı verebilirim

şuan 3 adet 2007 1 2008 2 adet kangoo

1adet 4x4 tata telconum var

araçların yürür durmu orta halli olup ortalama 170 bin ile 200 bin km arasında yol yapmışlar

bunu düşünen arkadaşlar bu ücrete yaklaşık 1 yıl boyunca bu arabala binebilirler haklarını korumak kaydı ile hertürlü protolok resmi şekilde imzalanıp sözleşme şartları tarafınızdan belirlenecekdir

burak_altun_zirvegrup@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ankara
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye16 yazı
Firma çeki ile araç kiraya verirmisiniz
ilkrav

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Üye537 yazı
belirttiğim üzere 1 tirilyonluk şirket çek yüzünden battı bedava çek verseler kabul edemem :)

Yeni Üye94 yazı

aylık olarak kiraya veremeyi düşünürmüsünüz? 1 yıl sözleşme ile..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye537 yazı
1 araç için olur eğer sizin içinde uygun ise çarşamba gününe kadar karar verip işlemlere başlaya biliriz şu an elimde 2 kangoo kaldı

Yeni Üye18 yazı
evet ben bu teklifi değerlendiriyorum .....5 bin tl verebilirim

Yerleşim Türkiye / Alia?aMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye94 yazı
hocam özel den iletişim bilgilerinizi yazabilirmisiniz.

Üye537 yazı
arkadaşlar 0538 017 54 06 burak altun buradan ulaşabilirsiniz bu çarşambaya kadar tüm araçları dagıtıcam

Üye104 yazı
burak bey size ulaşamıyorum. araçlarınız ne durumdadır.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye94 yazı
araçlarınızı kiraya verdiniz mi acaba?