Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurmak İstiyorum. . .

BaşlataninsuranceTarih14/03/2008 00:21:19Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Bursa'da 100.000 ytl ve üzeri sermaye ile iş kurmak istiyorum.Bu konuda beyin fırtınasına ihtiyacım var.Görüşlerinizi bekliyorum...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye17 yazı
bende bursada yasıyorum 100.000 ytl super bı para bır ıs degıl on ıste kurulur bence o paraya gorukleyı bı etut edın derım cafe yada ev yemeklerı durum gece corbacısı nede olsa unıversıte potansıyelı orada bunların dısında guzel yogunluk olan bı yerde oto yıkama acılabılır arac bası ıc dıs 10 ytl ve mudanyada calısan arkadaslarım var oto yıkamada kucuk bı yer vede cok yıkmacı olmasına ragmen yazın 20 ve ustu kısın 10 15 arac yıkadıklarını soluyo malzemeler ucuz bu ıkı ıs ıcınde 15 mılyara guzel bı yer acılabılır. araba alım satım yapabılırsınız nede olsa bursa buyuk bı ınsan potansıyelıne sahıp bı sehır ve herkesın elıne ufak bı mıktar gecınce alacagı mal arabadır benım goruslerım ALLAH ısını gucunu rastgetırsın

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Üye193 yazı

Ne iş yapacağınız dan ziyade işi nasıl yapacaksınız?

İş çok gerçekten çok.

Yapma şekli önemli. Fark olacak, sattığınız yada imal ettiğiniz şey farklı olmayacak, nasıl sunacaksınız sunma farkı olacakk.

Bu alanda fikir çoktur.

Derimki bana ortak olun

10 bin bir yılda 20 bin almazsanız vurun beni.:)))

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
İlk önce herkese çok teşekkür ediyorum.Daha fazla beyin fırtınası yapabilirsek ve daha somut bilgiler olursa çok sevinirim...İlginize cok teşekkürler...Yazılarınızın ve düşüncelerinizin devamı dileğiyle...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ev kadyny
Yeni Üye3 yazı
kendi işime ortak arıyorum borçlarımdan dolayı
samet

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
bursa da geliri çok yüksek olan dalgıç pompa ve sondaj işi yapıyorum 5 adet aracım çok büyük bi müşteri potansiyelim var borcumdan dolayı ortak arıyorum dürüst ve çalışkan bi arkadaş olmalı 100 150 bin tl sermayesi olmalı en az 100 bin tl suan ki mevcut sermayem 350 bin tl arkadaşlar
sametakarpinar@otmail.com
05332661512
05066925320
samet

Üye192 yazı
bu iş döküm mermer işidir tüm yurtta halen yapılmaktadır.benim artım
şudur:daha cazibeli bayanların ,mimarların ilgisini çekecek bir
üründür.pazar problemi yoktur neden:insanlar hep güzel olanı digerine tercih
eder ,birde aynı fiyat olursa.....ne kadar tercih edilir onuda siz
düşünün.ben gelecek talebe nasıl yetişecegimi düşünüyorum.tekrar
ediyorum.yaşım 35 yıllarca kazandıgımı arge ye harcadım cebimde 50 ytl
yok,bu parayıda kimseyle paylaşmak istemem.ama benim şartlarım bunu
gerektiriyor.hep dürüts olma çabasında oldum(hep suistimal edildi) öylede
olacagım,bu iş günübirlik iş degildir.ilerdeki zamanlarda aynı teknikle
inşaatlar için asansör kapısı üretiminede gececegim.ama o tüm türkiyeye
yönelik fabrikasyon bir iş olacak,öncelik tabiiki döküm mermerde hem bu
aşamada karşımdaki insanı tanımış olacagım.tabiiki o da beni,
şimdi gelelim en kötü olasılıga:en kötü durumda bile yatırdıgınız para
boşa gitmez,bir döküm mermer işletmesi sahibi olursunuz.o işletmede yine
para kazanılır.ayda 10 ytl kazanmassanız,3 ytl kazanırsınız.

MALİYET
işletme kirası...5000 ytl(200 metre kare dükkan)
makina ve kalıpların temini 25000 ytl
montaj aracı...10000 ytl
çalışanların maaşı... ilk 2 ay için daha sonra kendimiz karşılayacak düzeye
geliriz...10000 ytl
ekstralar cıkacaktır....5000 ytl de onun için yazarsak maliyet
belirlemiş oluruz
ekstra bilgi için:05356846484
unutmadan patent müracatını kendi adıma yaparım,ortak müracaat isteyen
olursa, onu ayrıca görüşürüz.iyi akşamlar..

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Yeni Üye14 yazı
Sayın İnsurance,
Bursa'da su bazlı inşaat ve dekoratif boyalar üreticisi bir firmayız. Güney Marmara'da boyacılığın merkezi Uluyol'da bir fabrika satış mağazası açma planımızı sizin için geri çekip bu fabrika satış mağazasını sizin açmanıza olanak sağlayabiliriz.
Daha detaylı bilgi için farukkozcan@hotmail.com
Saygılar
Faruk Özcan
Domix boya

Yeni Üye46 yazı
kardeşim sana 3 secenek sunuyorum iyi dinle sor danış araştur sonunda aklına hangisi yatarsa ama bu dediğim 3 şeyi yap yapmadan bu büyük sermayeyi bilinçzizçe kullanma 100 milayar bir ğünde harçanınr ama biriktirmeye kalsan bir ömür ğider iyi düşün ben senin yerinde olsam kardeşim şu zamansda bişey yapma o parayla ğit bir daire al tam zamanı ok olmadı bana ortak ol bende yüzliya yatıram çok ğüzel biyerde bayrampaşada bina yapılacak biyer var istersen beni bul çok temiz para bırakıyo herşey resmiyet içerisinde notere ğidip herşey yüzde 50 tabi istersen
llllll

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
Şu zamanda tek gidecek iş su istasyonları yani belli başlı işte erikli , hayat vs suyunun satış belgesini aldıktan sonra günlük keş para kazanırsınız.Heleki bölge bayiliği alırsanız satıştan ziyade etrafa da dağıtacağınız için iyi para kazanırsınız tabi ki diğer bir yandan dükkanınızı açtığınız y ada reklamını yaptığınız çevre çok önemli..Sadece stok , satılmak istenen su ana bayiisii ile iletişime geçip isim hakkı için belli miktar para küçük bir motorsiklet ya da küçük bir minibüs ve 17-18 yaşlarında 2-3 elaman ...Keş paranız gelir..Bugün git yarın gel olayı olmaz..3-5 ama paranız cebinize girer..
2.Seçenek olarak da ev yemekleri ya da küçük çaplı bir lokanta..Ama bu yukarıda bahsettiğim işten biraz daha masraflıdır ..Bir su dükkanının nerede olduğu o kadar önemli değildir ama lokantanın olduğu yer önemlidir ..Temizliği çok önemlidir.Kullandığınız yağın kadar çok dikkat edilebilir.Bursada mükelleflerim var..Umarım sizin için iyi bir çalışma olur..Başarılar dilerim..Yardımcı olabileceğim birşey olursa İletişime geçersiniz..
www.fikirtakimi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe