Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Yeni Bir İş

BaşlatanASKHANTarih20/05/2012 17:13:23Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
merhabalar konu hakkında bilgisi olan arkadaş varsa ve bilgi verebilirse sevinirim.ben apayrı bir sektörde çalışıyorum.ama yapmak istediğim bu yaz sezonunda turistik yörelerdeki bujiteri ,gece pazarı vb.standlara güncel moda olan bujiteri ürünleri kolye bileklik vb. pazarlamak.moda olacağına inandığım bu ürünleri istanbulda imal ettirmeyi ve kendim pazarlamayı düşünüyorum.fikri olan arkadaşlar paylaşımda bulunabilirmi.
1234567

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye185 yazı
Bahsi geçen iş kolu örnekleri turistik ve gezi alanları bulunan şehirlerde oldukca faal...Çanakkale de görmüştüm en son...Onlarca hediyelik eşya standına mal getiren bir elemanla kısa birde sohbetim olmuştu,ve mal yetiştiremediğinden bahsetmişti... İzmir gibi bir yerdede oldukça talep olacağını zannediyorum.Lakin ürünleri İstanbul da imall ettirmek ne kadar doğru olur bilemem...Bazen ulaşım,nakliye vb detaylar fiyatları oldukca şişiriyor ve bırakın kar etmeyi rekabet gücünüzü dahi bırakmıyor... Tüm bunlarla birlikte size hayırlı işler dilerim.
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret