arkadaşlar ben daha önce doğalgaz işinde taşaron olarak çalışıyordum yani başka firmalar aracılığıyla dairelere doğalgaz tesisatı döşüyordum şimdi kendim bir firma açtım bu işi kendime yapıyorum fakat müşteri bulmakta sıkıntı çrekiyorum rekam içinde fazla bütçem yok el ilanı falan dagıttım fakat geri dönüşü olmadı ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler....
sn.ülkü, internetin gücünü kullanmanız gerekiyor.broşürden geri dönüş sağlayamama sebebiniz insanların internet kullanıyor olmaları.keşif için mesela internette firma baktık biz.çok değil 5 ay evvel 2 daireye kombi -petek- boru kısacası anahtar teslim hizmet satın aldık.internet sitesi yapman lazım.böylece internet kullanıcılarına ulaşabilirsin.
yerel gazete ilanlarını deneyiniz. ayrıca kendiniz bilgisayar ortamında a4 kağıda ilan -brosur hazırlayın kahvelere falan rica edin asın yada masalara koyun. faydasını çok göreceksiniz. reklamın iyisi kötüsü olmaz derler.kesinlikle deneyiniz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz