Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

6000 M2 Açık Alanda Ne İş Yapılır ?

BaşlatanahmetkerimsenTarih19/05/2012 02:53:32Yorum11

İlk mesaj
Üye235 yazı
Merhabalar ,

Haziran ayı içerisinde başlayacak işimiz hakkında değerlendirmelerinize ihtiyacımız var.

İzmit de yaklaşık olarak 10 000 daireye sahip toplu konutun tam merkezinde , adanın içinde izmitin en büyük belediyeye ait spor kompleksi olan , 100 metre ilerisinde AVM ,Kolej ve 2 devlet okulu bulunan 6 000 m 2 açık yeşil alan 400 m2 kapalı alan çevresi ferah havadar olan alanı çok ucuz kiraya 5 yıllık kiraladık.

İçinde işletme olarak neler kurulabilir diye düşündük.

1 kır düğünü
2 paintball
3 kapalı halı saha
4 çay bahçesi lig tv
5 şişme çocuk oyun parkı
.
.

Yalnız şart olarak söylenilen ise kapalı alan sadece onların gösterdiği yer olarak kullanılabilecek yani açık alana kurulup işletilebilecek işletme lazım .

Bu tarz da konsepte ülke de rast gelmedim . Çevrenizde benzeri işletme varsa yerini söylemenizi rica ederim bize fikir vermesi açısından .

Sizce nasıl olur bu tarz işletme ?

SAYGILARIMLA

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye683 yazı
Golf sahası...
Üslubu beyan, ayniyle insandır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Üye235 yazı

Hobi bahçesi olabilir. Bayanların vakit geçirebileceği gün tarzında ki aktivitelerini yapabilecekleri alan tasarlamayı düşünüyorduk Hobi de eklenebilir buna ..
Teşekkürler

Üye185 yazı
Kesinlikle vede kesinlikle şişme oyun parkı diyorum... Yeriniz oldukca genişmiş bu oyun parkının içerisine gelen müşterilerin vakit geçirip para harcayabileceği,otoyıkama,büfe,çay bahçesi, ve hatta nargile cafe bile koyabilirsiniz.İş biraz zeka ve hayal gücünüzle çok daha kazançlı hale getirilebilir... Kira konusu maddi açıdan sizi sıkmadıkca oyun parkı için alacağınız her malzeme ilk senede kendini amorti eder ve uzun yıllar masrafsız olarak size para kazandırır...Bu devirde çocuğa,ve kadına yönelik ticari girişimlerden zarar edene pek rastlamadım.Ama şuda var ki !!! Hesapsız kasap her yerde aynı kasap...Bol kazançlı günler dilerim...
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
Kira bedeline göre değişir...
Her şey olacağına varır...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye17 yazı
gokart pisti

Yerleşim Türkiye / Antalya MerkezMeslek Serbest meslek
Üye235 yazı
Tüm yorumlar için teşekkür ederiz..

Tanju ÇOLAK futbol akademisi tarzında yer açmayı düşünüyoruz sizce getirisi olur mu ?

Üye550 yazı
ben kapalı halı sahaya onerıde bulunabılırım gunduz sıcakta ıs yapamıyorlardı artık gunduzde ıs yapıyorlar .yaptıgım bır sıstemle super para kazanıyorlar.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Yeni Üye8 yazı
Kocaelide okumaktayım kaliteli bir paintball sahası çok iyi olur buna gerçekten ihtiyaç var.Maaliyeti düşük diye biliyorum.Bunun haricinde büyük bir gokart pisti de olabilir bildiğim kadarıyla kocaelide bunun da sıkıntısı var.Öğrencilerin yoğunlukta olduğu bir şehir.Fiyatları çok düşük tutup iyi reklam verirseniz bence köşeyi dönersiniz bunu bir öğrenci olarak söylüyorum.Fikir alışverişinde bulunmak isterim sizinle isterseniz msn-mail adresimi ekleyin yazışabiliriz. reasonable_7@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci