Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Pazarlamacılıkta Cinsiyet Farkı Var Mıdır?

Başlatansmartest2004YayınlandıYorum31

İlk mesaj
Üye252 yazı
BAĞLAMBağlamı değerlendir

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yazar ve içeriğin bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı252 katkı
Profil alanıİthalat / İhracat
Profil konumuBursa, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Ben bunu her paltformada söylüyorum.Sizlered sormak istiyorum.
-Sizce pazarlamacının ürün satışına etken faktörler içinde pazarlamacının cinsiyeti öenmli rol oynar mı?
Glen cevaplar :"NE ALAKASI VAR !"

Ben herşeyimle müşterime mükemmel ötesi sunum yapayım aklına gelen ne varsa kusursuz olsun.Rakip firmanın iki kelimeyi toparlayamayan BAYAN elemanı gelsin . Aynı ürün aynı fiyat aynı koşullarda fark olmasın!!!Müşteri gider BAYAN dan alır! Bayan esnafa HEMCİNSLİĞİNİ ,erkek esnafa etek farkıyla satar gene satar gene satar!!

Tüm bayan pazarlamacılar bu şekilde yapıyor demiyorum üstlerine alınmasın kimse gocunmasın ama %60 bu şekilde diyelim.

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
31 yorum
Üye277 yazı
Yazar bağlamı

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı 277Profil alanı EsnafProfil konumu Bursa, Türkiye

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Profil bağlamını gör →
islami değerlerle dalga geçmek çok büyük günahtır. lütfen dikkat edin!
yukarıdaki yazılanları 9 yaşındaki bi çocuk dahi okusa neden bayan pazarlamacı çalıştırmak caiz olmıyacağını anlar.
yeter artık bayanların bir metâ gibi mal gibi pazarlanması ne kadar acı, açın reklamları hemen hemen her ürün için kullanılan metaryal mini etekli bayan ayıptır ya.
hepimizin çocukluktan beri bildiği amentü vardır imanın 6 şartı MÜSLÜMANLIĞIN 6 şartı yani.
1-) ALLAH A İNANMAK
2-) MELEKLERİNE İNANMAK
3-) KİTAPLARINA İNANMAK
4-) PEYGAMBERLERİNE İNANMAK
5-) KADERE İNANMAK
6-) AHİRET GÜNÜNE, ÖLDÜKTEN SONRA DİRİLMEYE, HAYRIN VE ŞERRİN ALLAH TAN OLDUĞUNA İNANMAK.
3. MADDEDE KİTAPLARA YANİ KUR AN I KERİME inanmak tamam inandık elhamdülillah.
ALLAH ımız kur'anı kerimde buyuruyorki:
---Ey müslüman erkekler gözlerinizi haramdan koruyun
---Ey müslüman kadınlar gözlerinizi haramdan koruyun benim yasak ettiğim bakmayın dediklerime bakmayın. TAMAM YA RABBİ
neresi yasak olan: yerler erkeklerde göbek ile diz kapağı arası, kadınlarda el yüz ayak (bilek altı ayakkabı giyilen kısım) harici her yer.
müftüye sorulmayacak kadar kolay şimdi siz değerlendirin bayan pazarlamacı caiz mi değilmi?
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet