Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İş İmkanı

Başlatanfriday1203Tarih13/03/2008 14:46:38Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar istanbulun güzel bir semtinde bir tanıdığım işlettiği bir spor salonunu, başka bir yere daha büyüğünü açacağı için devretmeyi düşünüyor. bende spor akademisi mezunu olduğum için bana söyledi. isteyeceği yaklaşık rakam 100 - 150 bin ytl . bende sadece 30 bin ytl var artı olarak yazın satılmasını umduğum bir evden benim payıma yaklaşık 20 bin ytl daha düşüyor. Net söylemem gerekirse ortak olmayı düşünen var ise benim yatırcağım paradan daha fazla yatırması gerekiyor çünkü bu semte herkesin bildiği yıllardır açık olan bir spor salonudur yani bugün paranı yatır yarın para kazanmaya başla. aylık getiriside 10 bin ytl nin üstünde. bununla ilgili görüşmek isteyen mail atabilir. mail adresim serkan1832@gmail.com tşk.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Sporcu
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye28 yazı
merhaba.. aylık 10000 ytl getirisi olan bir yeri nasıl ve neden 100-150 bin lira gibi bir fiyata satabiliyor.. anlamış değilim doğrusu.. bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.. msn: kkaslan@hotmail.com
kkaslan

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
bende kungfu bilirim ama param yok sadece döverim ortak olmak isteyen varsa gelsin

Yerleşim Türkiye / HakkariMeslek Ynternet