Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Reklam Bütçemizi Paylaşıyoruz.

BaşlatanmmiimmaarrTarih17/05/2012 16:57:42Yorum19

İlk mesaj
Yeni Üye74 yazı
Firmamız kısa sürede çok büyük gelişme göstererek referans ve istihdam sayısını 4'e katladı.
Bu süreç sonunda reklam giderleri için ayırdığımız bütçeyi farklı bir sistem ile yine istihdam üzerinden paylaşma kararı aldık.
Firmamız iç mimarlık, dekorasyon, inşaat, mobilya ve yapı üzerine faaliyet gösteren genç, dinamik mühendis ve mimarlardan oluşan bir ekibe sahiptir.
Firmamız diğer mimarlık firmaları gibi ***ürü usulü usta çalıştırmak yerine maaşlı ve sigortalı elemanlar çalıştırarak zamanında teslimat ve en uygun fiyat garantisi verebilen tek firmadır.
15 gün içerisinde anahtar teslim proje yapabilen firmamız İstanbul ve çevre illerde sektöre yeni bir soluk getirmiştir.
Kısaca özetlememiz gerekirse;
Ustalarımız maaşlı elemanımız olduğundan müşteriye en uygun fiyat garantisini,
15 günde anahtar teslim tadilat garantisini,
15 günde bitireceğimize dair SÖZLEŞMELİ bitiriş garantisini sadece biz vermekteyiz.
Projeler Ali usta Veli kalfa projeleri değil %100 mühendis, mimar ve iç mimar projeleridir.
Aylık 15 ev tadilatı yapabilecek düzeyde ekibimiz bulunmaktadır.
Peki reklam bütçemizin konuyla alakası nedir.
Önceki aylarda dekorasyon dergilerine verdiğimiz reklamların yerine bu ay itibariyle son vererek öneri sistemine geçmiş bulunmaktayız.
Bu da şu anlama gelmektedir;
Diyelim ki; çevrenizde evini tadilata sokacak birileri var,
emlak ya da gayrimenkul danışmanlığı yapıyorsun ve müşterinizin bizim gibi bir ev yenileme ekibine ihtiyacı var bize yönlendiriyorsunuz ve %5 komisyonunuzu alıyorsunuz.
Örneğin 30 bin liralık anahtar teslim bir proje yönlendirdiğinizde size bunun % 5'i olan 1.500 TL'lik rakam müşterinin işi bize verdiği gün NAKİT olarak banka hesabınıza yatıyor.
Peki ya paramı alamazsam diye düşünüyorsanız? İşte bunun önüne geçebilmek adına sizinle sözleşmeli olarak çalışıyoruz. Sözleşmeniz dahilinde aynı gün paranız yatmadığı takdirde bütün maddeler sizin lehinize olarak cezai şartlar uygulanıyor. Dahası reklam için ayırdığımız bütçe gayet iyi rakamlardadır.
Biz bu işin fabrikası olacak şekilde planlarımızı devam ettiriyoruz. En uygun fiyat garantisini, 2 yıl işçilik dahil garantiyi müşterilerimize sunuyoruz ve bizimle çalışabilecek iyi beyinlere ihtiyaç duyuyoruz.
Referanslarımız arasında ünlü isimlerin ve markaların da yer aldığını hatırlatmak isteriz.
Gerçekten ek bir gelir elde etmek isteyen,
Benim bu ekibe faydam olur diye düşünen,
Daha çok para kazanmalıyım diyen,
Esnek saatlerde çalışmak isteyen ve bize yürekten inanarak aramızda olmak isteyen varsa kazandığımızı sizlerle bölüşmeye hazırız.
Detaylı bilgi için lütfen sadece telefon ile dönüş yapınız;
0532 133 25 88

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mimar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorum
Üye345 yazı
anadoludaki şehirlerdede çalışmayı düşünürmüsünüz?
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Yeni Üye74 yazı
Evet Anadolu'da hizmetlerimiz mevcut.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar
Üye413 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mmiimmaarr
Firmamız Referanslarımız arasında ünlü isimlerin ve markaların da yer aldığını hatırlatmak isteriz.

demissiniz. bu referanslariniza aciklik getirmeniz mumkunmudur? bir kac ornek verebilirmisiniz?
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye74 yazı
Tabii ki mesela Tiffany mağazaları. Eski başbakanlarımızdan birinin restaurantları

Editör5590 yazı
Siteniz hoş olmuş. Blog da olsa bir tarzı var. Fakat orada da şunları biz yaptık şeklinde bir yer göremedim. Belki yazı arşivinde bir şeyler vardır ama bir ikisi haricinde göz atmadım.

Şimdi diyelim ki Konya da bir iki müşteri çıktı. Burada bir ekibiniz ya da anlaştığınız birileri yoktur. Yoksa var mıdır ?

Gelip yapıp gidiyorlar mı ? Alıştığınız malzemenin tedariği ve konaklama gideri sorunu ortaya çıkacak.

Nasıl olacak ?

Ankara-Konya güzergahı İstabula ters değil.

Antalya-Mersin de iyi kötü ulaşılır bir güzergah.

Ankaradan devam edip Adana-Antep de ulaşılır merkezi yerler.

Ama Kars tan biri ararsa, Sinop' tan, Malatya' dan mesela ??

Keşke öyle bir patlama olsa ben altından kalkmanın bir yolunu bulurum mu diyorsunuz ? Abarttım mı ben ?

Bir Konya yı öğrenip susayım en iyisi.

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye74 yazı
Ben hemen sizi bilgilendireyim.
Biz şu şekilde çalışmaktayız;
Mesela şuan Kütahya ve Ankara'da işini almış olduğumuz müteahhit firmalar bulunmakta ve ekibimizin bir kısmı o bölgede yine bu şehirlere yakın bölgelerde şantiyeler olduğu takdirde o ekipten birilerini yönlendiriyoruz. Ya da diyelim ki bizi Konya'dan bir kişi aradı ve anlaştık 1 mimar, 1 boya ustası, 1 fayans ustası gibi temel ustaları alarak oraya gidiyoruz bu arada o bölgelerde tanıtım yaparak ikinci bir iş bağlamaya çalışıyoruz ki genelde böyle olur iki işi bir arada bitirir geliriz.
Ayrıca yakın zamanda bir tır içerisinde bölge bölge gezmek niyetindeyiz tabii ki bu ikinci aşama.
Ayrıca sitemiz www.ikidemlik.com değildir bu sadece raf ve benzeri tasarımlarımızın yer aldığı sitedir bunun dışında zaten şuan komplike olarak yenilenmekte olan bir sitemiz mevcut.

Üye132 yazı
ben fikrinizi beğendim ek gelir olarak sizinle çalışabiliriz aydında ikamet ediyorum eğer burayada ulaşma imkanınız varsa size müşteri bulabilirim. iyi günler iyi çalışmalar...
çalışma detaylarınızı iş kollarınızı mail atar mısınız??? alissosu@gmail.com
Mutlulugu cok istiyorsan
Cok korkmayacaksin yasamdanHele hele kaybetmekten hic
Cok hesap kitaba gomulmeyeceksin
Daha basit olacaksin yani
Ozgurluk bir deli kustur
Ne tutmaya calisacaksin
Ne de onu anlamayi bilgilere baglayacaksin

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Emniyet görevlisi
Yeni Üye74 yazı
Herkesin detaylı olarak bilgilenebilmesi için buradan da açıklamak istedim;
Anahtar teslim ev tadilatının içerisindeki bütün kalemleri gerçekleştiriyoruz.
Mağaza
Restaurant
Komple inşaat
Doğalgaz - Mühendislik (Yetkili Bayii)
İç Mimarlık
Mutfak
Mobilya
Kısacası Proje Tasarım ve Uygulama adına her şey tarafımızdan yapılmaktadır.

Yeni Üye49 yazı
merhaba ben adanada çevre güvenlik çit sistemleri üzerine çalışıyorum çalışma esasları hakkında bilgi alabilirsem burada bu alanda sizinle birlikte çalışmak istiyorum.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye74 yazı
Çalışma esaslarımız üst kısımda yer almaktadır. Getirilen müşteri başına yapılan iş tutarının %10'u peşinen ve bir defa nakit olarak ödenir.

Yeni Üye74 yazı
Dikkatlerden kaçırdığımız bir noktayı düzeltmek isteriz. %5 ile %10 arasında bir komisyon olarak verilecektir. %5, %6, %7, %8, %9, %10 gibi komisyonlar işin büyüklüğüne ve devamlılığına bağlıdır. Minimum düzey %5'dir.

Yeni Üye74 yazı
KEMALTT tarafınıza özel mesaj atılmıştır fakat yine de buradan da belirtmek istedik; çalışmak isteyen arkadaşlar ya mail yoluyla ya da telefon ile bizlere ulaşabilirler. Bizimle bağlantıya geçen herkes www.ikidemlik.com adresinden nisan ayından yaptığımız çalışmaları ve iş yoğunluğumuzu görebilirler. www.rapidomimarlik.com adresi de bakım altında olup bir kaç gün içerisinde faaliyete girecektir. Üzerine basa basa yinelemek istiyoruz verilen komisyonlar müşterilere yansıtılmayıp, firmanın reklam giderleri için ayırmış olduğu bütçeden karşılanacaktır, bu sayede müşteriye en cazip fiyatı sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Bu çalışma şartlarımız yaz aylarında tavan yapmakta olduğundan kayıt için acele ediniz, zira bütçe dolduğunda yeni ekip arkadaşları alamayacağız.
Saygılarımızla.

Yeni Üye74 yazı
Bilgiler mail adresinize gönderilmiştir.

Yeni Üye21 yazı
selam,
öncelikle takdir ederim bu işiniz için. ben bu işi yaklaşık 10 sene önce düşünmüştüm ama yapamamıştım. bir nevi Lonca sistemi gibi. ama tek yerden koordine edilen bir lonca. optimumu sağlamak adına gayet mantıklı. insanlar yok sıvacıydı, boyacıydı, duvarcıydı, tesisatçıydı , doğalgazcıydı, parkeciydi vb. tek tek esnafla ve kişilerle uğraşmak ve pazarlık yapmak istemiyor. ancak tüm bunları koordine edecek bir iç mimara ödeyecek paraları da yok. zengin kesim evini iç mimara dekore ettiriyor ve mantık sizin işin mikro versiyonu. gerçekten tebrik ederim. açığı bulmuşsunuz ve kapatmaya çalışıyorsunuz.
şimdi asıl sizin yapmanız gereken reklamınızı yapmak. güzel bir insert, dergi, gazete reklamı falan yaparsanız inanın sağlam müşteri kaynağına ulaşırsınız. insanlara şunu vurgulamanız mühim. onların seçecekleri kalitede ve çeşitlilikteki malzemeyi sizin ekibinizle en hızlı ve düzgün yapacaksınız. parkeyi vatandaş istediği yerden satın alacak, boyayı kafasına göre seçecek, kombisini belki de yapı marketten alacak, çimentoda belki italyan markası kullanacak.
ama sizin ustalarınız ve ekibiniz uygulamayı yapacak. denetleyen de bir iç mimar olacak. iç mimar olayını büyütmeye de gerek yok. şu anda yüzlerce iç mimar genç işsiz. hem de böylelikle o arkadaşlara da bir gelir kaynağı yaratmış olursunuz. reklam için örnek :)
sosyetenin gülü bayan .. ikoncan yeni evini iç mimar .... 'a dekore ettirdi. 250.000 TL harcadı.
emekli Ahmet bey emekli ikramiyesiyle aldığı evini bize dekore ettirdi 10.000 TL harcadı.

yapılan iş aynı olmasa da benzer olduğu için kıyaslama yapmanız abes olmaz. tuttum fikrinizi arkadaşlar. başarılar dilerim. ben daha geçen sene evimi yenilemeye 80.000 TL harcadım. (4 duvar haline çevirip yeniden yaptırdım içini) ama inanın harcadığım para kadar emeğe de acıdım. herkesin peşinden ayrı ayrı koştum. üstelik de bir yerde maaşlı çalıştığım için bu işlerin takibi hep sıkıntı oldu. en değerli zamanım hafta sonlarım heba oldu :(

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye74 yazı
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sektördeki boşluğu yakalama söyleminize kesinlikle katılıyoruz, zira insanlarımızı kendini usta diye tanıtan HIRSIZlar kandırmaktadır. Bu ** sıfatını özellikle kullandım çünkü işini iyi yapan, doğru yapan gerçek USTA dır. Diğerlerine de usta dersek ustalara haksızlık etmiş oluruz. Bugün iki eve fayans döşeyen fayansçı oluyor, iki kere boya yapan boyacı... Sonra da insanlarımızın parası, emeği, zamanı ve umutları çalınmış olunuyor. Bunun direk olarak adı kimse kusura bakmasın HIRSIZLIKTIR.
Biz ise aynen sizin dediğiniz gibi ister siz gidip malzemelerinizi alın biz yapalım, isterseniz de hepsini biz yapalım diyoruz. Yaklaşık 5 yıldır bu sektördeyiz işimizin 1 haftadan fazla geciktiği olmamıştır.
Reklam öneriniz için ise ayrıca teşekkür ediyoruz. Lütfen desteklerinizi, fikirlerinizi, önerilerinizi ve en önemlisi eleştirilerinizi bizden esirgemeyiniz. Zira başka türlü kendimizi her geçen gün yenileyemeyeceğimizin farkındayız.
İstanbul ve çevresindeyseniz ofisimize çayımızı, kahvemizi içmeye bekleriz, hatta mümkünse bir öğle vakti yemek yeriz, ekmek tuz hakkı geleneğimizi yaşatırız.
Saygılarımızla.