Konu açıkca anlaşılması için şöyle bir giriş yapayım.Avon (netwörk)benzeri satış sistemim var. Üyelere,ürünler güvene dayalı ticaret yöntemiyle veriliyor yani senet alınmıyor.Çünkü üyeler ;ev hanımları,,günlerde ürün satan ,akraba,arkadaş çevresi güçlü olan ve de netwörk işi yapan bayanlar arasından titizlikle, referanslı yönlendirmelerle seçiliyor..
Sistem kısaca şu; AL/SAT/SONRA ÖDE....
Alt ekip sayısı yeterli sayıda..üye sayısını artırmak mümkün mü ? Evet mümkün hatta talep fazla...fakat arz sermaye ile sınırlı ... çünkü günümüzde ,tedavülden kalkmış bir sistemi( al sat sonra öde) uyguluyorum...Herkes ister peşin al, peşin sat...
Ama ben işimden memnunum,üye hanımlar da memnun...Her hafta sonu hesap günü ,ayda 4 kez hesap görülüyor,,iade ,ödeme,yeni ürün alımı ..
Yukarıdaki sistem içinde çalıştığım, Ödeme noktasında destek aldığım tedarikçi,toptancılar var.Toptancılara ödemelerim her 15 günde bir.Sistemi 3 ayrı ilde uyguluyorum.
Tedarikçi,üretici arkadaşlar ;Elinde ucuz ürün olanlar
Bu şartlarda çalışmak isterseniz görüşelim..
Talep edilen ürün grupları;
ÇEYİZ
bayan giyim,bebe,çocuk giyim,
iççamaşırı,eşofman,
babet,hediyelik eşya,parfüm,
tülbent ,şal,çorap,,,
Farklı ürünler de değerlendirilebilir..
alımlar ürünün ,satış adetlerine göre değerlendirilecektir.ödeme ve ürün desteği konusunda esnek olabilecek firmalarla, ileriye yönelik çalışmalar yapılacaktır..
Sayın carleone,ilerde sizinle de çalışmak isterim..ama şu an için çekirdek bölgemizden dışarı "pazarlama yoğunlaşmadır" mantığıyla çıkmıyoruz.
çakal sürüsü kurdu pusuya düşürünce kurt nasıl kurtulacağını değil nasıl intikam alacağını düşünür.