Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

1000 Kişilik Müşteri Pörtfyüm Var Ne Satabilirim??

BaşlatancarleoneTarih17/05/2012 01:06:58Yorum13

İlk mesaj
Üye120 yazı
Merhabalar 1 yıl boyunca plasiyerlik yaptım trakya bölgesinde neredeyse bütün köylerde ilçelerdeki bakkal market büfe sahipleriyle çok iyi sayılcak kadar muhabettim var ki bu adamlar kota ve hedefleri tutturmam da cok yardımcı oldular hatır için hiç ihtiyacları yokken benden mal aldılar.Hepsinin telefon numarası ve adresini aldım bir çoguuyla telefonda görüsüyorum.Şimdi bunlara faydalı olucak aynı zamanda bana kar yapcak ürünler satmak istiyorum.Benim aklıma serin tutan minder geldi ama ürünü bulamıyorum ki bir çok müşterime işi bırakmadan minderlerden bahsettim hepsi getir al paranı dediler.
1-Serin tutan minderi nerden tehmin edebilirim
2-Minder haricinde ne satabilirim ve nerden tehmin edebilirim
3-Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler:))

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye13 yazı
mınderın dısında daha yuksek karla cok rahat satabılecegın urunler var.her musterıne 2 tane versen tanesınde 5 tl kazanabılecegın mukemmel bır uruın var.ustelık sezonluk degıl mınder gıbı

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye65 yazı

Merhaba ben sana minder temin edebilirim hocam.... Birde Halı Üzerine resim dokutabiliriz.... Aile resimleri , logo , amblem dokuyabiliriz....

mail adresim ayzeff@gmail.com adresine mail at.
www.antepdukkani.com
Gaziantep yöresel ürünleri

Yerleşim Türkiye / gaziantepMeslek Ynternet
Yeni Üye52 yazı
Bana kalırsa tam ve parça kontör satabilirsin bu zamanda hemen hemen her markette büfede int. mevcut eğer yabancısıyım dersen sana yardımcı olabilirim ne kadar bayin olursa o kadar çok kazanırsın

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Ticaret
Üye120 yazı
arkadaslar ilginiz için teşekkurler özelden mesaj atanlara da geri dönüş yaptım mınderde kar az ama 100 kişide hiçte az bi para sayılmıyo sayın ayzef telfonunu ozelden mesaj at ulasyım sana mınder konusunda
ürünün faydası olduktan sonra satamycgım urun yoktur ama faydalı olucak kı msuterıyle aramı bozmıycak cunku daha farklı kosulalrda gıtmeye yuzum olsun sonradan

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye26 yazı
BİM' de satılan kakaolu leblebiyi hiç denediniz mi? Ben çok beğendim.Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
merhaba arkadasim elimde sana yarar urun var bu urun daha turkiyede goremedim fiyatida uygun ben belcikadaki marketlere cok guzel satiyorum email atarsan yardimci olurum fatihozdilek03@hotmail.com
fatihozdilek

Yerleşim Belçika / BrusselleMeslek Esnaf
Yeni Üye72 yazı
sultan 03 ürünü merak ettim özelden ürünün özelliklerini ve fiyatını atarmısın?

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ymalat
Üye340 yazı
3 ilde toptan satisini yaptigimiz oda parfumu verebilirix satisi cok kolay kolide 48 adet var fiyat 1,99 tl cukurovapazarlama01@gmail.com
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye105 yazı
Portföyün bakkal ise bakkala yönelik onlarında satıp para kazanabileceği şeyler olabilir. mesela çinden çakmak getiriliyor. tanesi 0.10 kuruş a geliyor piyasada 0.50 kuruş. a bakkala satılıyor. mesela istanbul esenyurtta yeşilılgaz kuruyemiş fabrikası var oradan çuvalla kuruyemiş alıp kilo ile paketleyebilirsin. 500 gr lık 1 kiloluk falan karlı oluyor. bu tarzda ürünler alıp bir minibüs gibi bir aracın arkasına koyup sıcak satış yapabilrsin.
İbrahim Turan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye115 yazı
Konu açıkca anlaşılması için şöyle bir giriş yapayım.Avon (netwörk)benzeri satış sistemim var. Üyelere,ürünler güvene dayalı ticaret yöntemiyle veriliyor yani senet alınmıyor.Çünkü üyeler ;ev hanımları,,günlerde ürün satan ,akraba,arkadaş çevresi güçlü olan ve de netwörk işi yapan bayanlar arasından titizlikle, referanslı yönlendirmelerle seçiliyor..
Sistem kısaca şu; AL/SAT/SONRA ÖDE....
Alt ekip sayısı yeterli sayıda..üye sayısını artırmak mümkün mü ? Evet mümkün hatta talep fazla...fakat arz sermaye ile sınırlı ... çünkü günümüzde ,tedavülden kalkmış bir sistemi( al sat sonra öde) uyguluyorum...Herkes ister peşin al, peşin sat...
Ama ben işimden memnunum,üye hanımlar da memnun...Her hafta sonu hesap günü ,ayda 4 kez hesap görülüyor,,iade ,ödeme,yeni ürün alımı ..
Yukarıdaki sistem içinde çalıştığım, Ödeme noktasında destek aldığım tedarikçi,toptancılar var.Toptancılara ödemelerim her 15 günde bir.Sistemi 3 ayrı ilde uyguluyorum.
Tedarikçi,üretici arkadaşlar ;Elinde ucuz ürün olanlar
Bu şartlarda çalışmak isterseniz görüşelim..
Talep edilen ürün grupları;
ÇEYİZ
bayan giyim,bebe,çocuk giyim,
iççamaşırı,eşofman,
babet,hediyelik eşya,parfüm,
tülbent ,şal,çorap,,,
Farklı ürünler de değerlendirilebilir..
alımlar ürünün ,satış adetlerine göre değerlendirilecektir.ödeme ve ürün desteği konusunda esnek olabilecek firmalarla, ileriye yönelik çalışmalar yapılacaktır..

Sayın carleone,ilerde sizinle de çalışmak isterim..ama şu an için çekirdek bölgemizden dışarı "pazarlama yoğunlaşmadır" mantığıyla çıkmıyoruz.
çakal sürüsü kurdu pusuya düşürünce kurt nasıl kurtulacağını değil nasıl intikam alacağını düşünür.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ticaret
Üye217 yazı
size dondurulmuş künefe bayiliği verebiliriz
künefe lerimiz hem kaliteli ambalajın da ve barkodlu
02125329192 0532 467 56 42
ferit_teğin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye34 yazı
merhabalar,

henmen hemen bütün firmaların kullandığı Termal, kuşe, lamine vs. gibi etiket türlerinin imalatçısıyım. Konuyla ilgili ihtiyacı olan veya ilgilenen arkadaşlarla irtibata geçmekten memnuniyet duyarım.

t_alpaydin@hotmail.com
ARTI GROUP REKLAM VE MATBAA HİZMETLERİ

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam