İlk mesaj
Genel İlanlar
Hırdavat Ve Makina Satıcıları
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorumM
Üye126 yazı
G
Üye434 yazı
18/05/2012 : 20:14:47#2
Web sitesi
Alıntı
Gökmen Demet
gokmen.demet@hotmail.com
gokmen.demet@hotmail.com
M
Üye126 yazı
GÖKMEN BEY İSTERİZ TABİİKİ SATMAK İÇİN ÜRETİM YAPIYORUZ. DETAYLAR VEYA DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
G
Üye434 yazı
22/05/2012 : 01:28:09#4
Web sitesi
Alıntı
Gökmen Demet
gokmen.demet@hotmail.com
gokmen.demet@hotmail.com
M
Üye126 yazı
BEN SİZE İHRACAT LİSTESİNİ GÖNDEREYİM. ORADA HEM M3 HEM KG LARI HEMDE FİYATLARI YAZILI. BU FİYAT LİSTESİ ARACI İLE İŞ YAPTIĞIMIZDA KULLANDIĞIMIZ LİSTEDİR. ARACIYA % 5 AYRILMIŞ DURUMUNDA. İHRACATINI BİZ YAPARIZ. GEREKİRSE GİDERİZDE. ÜRÜNLERLE İLGİLİ YAPIM AŞAMASINDAKİ SH. ZİYARET EDİN. İSTERSENİZ SİZE FOTOLARINIDA GÖNDEREBİLİRİM. ŞU ANA KADAR HEP 2.ŞAHISLARA ÜRETİM YAPMAKTAYDIK. ARTIK PAZARA ÇIKTIK. www.batikaynak.com
G
Üye434 yazı
22/05/2012 : 10:49:03#6
Web sitesi
Alıntı
Önemli olan tek şey bu konuya bakışınız veya icraatınızdır. Senegal afrikada 8 ülkenin başkenti konumundadır. Orada 500 türk bulunmakta ve hepsini ben tanımasamda tanıyan bir arkadaşımız halen orada bulunmaktadır. İnşaat ve tamir konuları hiç bitmeyen bir pazardır. Müşteri listesi bulunmaktadır. Görüşmelerimiz hergün devam etmektedir. Bu iş uzun soluklu bir iş olup, Senegal pazarına benimle hemen dükkan tutma gerekli izinleri alma ve ikamet konusunu gibi konularda tecrübemiz olmasından dolayı hiç sorun yaşamayacağımız bir pazardır. Tanınma konusunda reklama dahi ihtiyacımız yoktur. Bu söylediklerimin ne kadar doğru olduğunu bilmek için sadece oraya gitme ve pazarı çıplak gözle görmek gerekmektedir. Sizin beklentileriniz veya düşünceleriniz gibi detaylar görüşülür yol konusunda sorun yoksa yolun gittiği Senegal'de bir evinizin olduğunu unutmayın. Beraber ilk konteyner konusundaki mutabakata varalım gerisi teferruat.
Gökmen Demet
gokmen.demet@hotmail.com
gokmen.demet@hotmail.com
M
Üye279 yazı
MERHABA BANADA GEREKLİ BİLGİLERİ GÖNDERİRMİSİNİZ ŞİLİ İÇİN DÜŞÜNDÜM TANITIM YAPACAĞIM
mesutpazarlama@hotmail.com
05423031732
05423031732
M
Üye126 yazı
SAYIN MESUT PAZ. WEB SİTEMİZDEN İNCELEMELERİNİZİ YAPINIZ. İHRACAT FİYAT LİSTEMİZİDE TARAFINIZA MAİL ATARIM. FİRMA BİLGİLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ. KUSURA BAKMAYIN SİZİ TENZİH EDERİZ AMA GERÇEKTEN BU FORUMDA BOŞ ADAM ÇOK. BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ DAHA KOLAY YOL ALIRIZ. BİZİM BÜTÜN BİLGİLERİMİZ www.batikaynak.com ADRESİNDE. CEP TELEFONUMA KADAR YAZILI. ADIM MURAT.
M
Üye126 yazı
KONU GÜNCELDİR
N
Yeni Üye83 yazı
M
Üye126 yazı
YAZIMIZ GÜNCELDİR
M
Üye126 yazı
YAZIMIZ GÜNCELDİR. MESAJ ATAN ARKADAŞLARA CEVAPLARINI YAZDIM
G
Üye434 yazı
31/05/2012 : 21:24:45#13
Web sitesi
Alıntı
Bana atmadın.
Gökmen Demet
gokmen.demet@hotmail.com
gokmen.demet@hotmail.com
M
Üye126 yazı
YAZIMIZ GÜNCELDİR
M
Üye126 yazı
GÜNCEL
M
Üye126 yazı
GÜNCEL
M
Üye126 yazı
YAZIMIZ GÜNCELDİR
M
Üye126 yazı
YAZIMIZ GÜNCELDİR. BAYİ ÇALIŞMALARIM DEVAM ETMEKTE.
M
Üye126 yazı
YAZIM GÜNCELDİR
M
Üye126 yazı
GÜNCEL
M
Üye126 yazı
GÜNCEL
M
Üye126 yazı
YAZIMIZ GÜNCELDİR.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz