Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Belek'te Lux Otel'de Dükkan Kiralamak İçin Ortak.

BaşlatanahmetkurtariciTarih16/05/2012 17:51:32Yorum2

İlk mesaj
Üye144 yazı
Attaleia Shine Luxury Hotel'de boş dükkan, Bu otel 2 kısım, villa tipi yazlıklar ve çok katlı bina. Alacağımız dükkan eskiden marketmiş. 2 kısımda da yeri var, yani villa kısmında tüm villaların ortasında havuz yolunda dükkanların olduğu bir yer var bu kısımdaki en ortadaki en büyük dükkan ve çok katlı binanın olduğu bölgede havuz kenarında bir dükkan. Bu yerde biraz daha lux ürünler satılabilir, diğer yerde klasik market tarzı yapılır. Alınırsa bu 2 dükkan birden alınacak. Ayrıca otel Spa'sını alabilirim. Ve bir dükkanda ana bina girişinde resepsiyona giderken solda kürk, deri satan bir dükkan var bu dükkanın karşısındaki dükkanı da alabilirim. Eskiden kuyumcu imiş. Bu dükkanın fiyatı 80.000 Euro. Marketlerin fiyatı ise 50.000 euro. Bir sezon için bu tutarın 2 katı rahat çıkarılır düşüncesindeyim. Kuyumcu için iş bana çok büyük gelir. Ve Spa da büyük bir iş. Marketi düşünen olursa otel sahibini tanıyorum, görüşebilirim. Sezon başlamak üzere, sayılı gün kaldı. Bana 3,4 gün müsaade etmesini istedim otel sahibinden. Diğer dükkanlar için de düşünen olursa devreye girerim. Tutarın yarısını şimdi verip sözleşme yapılıyor. Numaram: 0 535 702 1919

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye62 yazı
aynı şeyi bende manvagat alanya arasında bir otelde düşünüyorum.ilgilenirsen görüşelim

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Ticaret
Üye144 yazı
Bu saatten sonra mı? İnsanlar Mart ayında alıyor. Malesef seneye kaldı artık. Ben Manavgat Alanya arasında yaşıyorum zaten, burada öyle bir yer yok.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Bankacylyk-Finans