eşarp ve şal sattığım tezgahın yanına bayan bijüteri ürünleri arıyorum.mesala nazar boncuklu ve çeşitli figürlü ince bileklikler.taşlı yüzükler gibi..elinde olan veya farklı ürünler üreten arkadaşlar sizlerden haber bekliyorum. hayırlı günler
metin44 gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!
feminmarket sitenizi inceledim oradaki fiyatlar toptan mı perakende mi??toplu alımlarda dahada indirim şansı varmıdır..en az ne kadar alım yapılabiliyor.genel bir bilgi verirseniz sevinirim
metin44 gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!
www.bunlarburada.com sitesini inceleyin. su an toka ve taç ürünlerini girebildim. takıların görsellerini pazar günü gireceğim. ilgilenirseniz irtibata geceriz. iyi calısmalar.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz