Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

A4 80 Gr. 500 Paket

BaşlatancengizhanozerTarih16/05/2012 15:20:04Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhaba müşterimiz için aylık düzenli olarak 500 box A4 gerekmektedir. İstanbul teslim şeklinde fiyat vericek olan arkadaşlar mail adresimden ulaşabilirler. Alibaba gibi sitelerden fiyat vermeniz farketmez iş yapabilen gerçek kişilerle diyaloğa geçilecektir.
Saygılarımızla
Cengiz özer
cengizhan.ozer@gmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye2659 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - turkindonesia
Endonezya'dan Turkiye teslim $2.6 dolar civari. Isterseniz sizi buradaki fabrikalarla gorusturebilirim. Ilgilenirseniz gkilic52@gmail.com

Aslında alacaksın 3,5 -4 tl den parça parça satacaksın kırtasiyelere :))
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye2659 yazı
Çok merak ediyorum perakende satanlar ortalama kaça alıyor bu kağıdı toptancıdan?

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

'Keşke'Leri Sevmem !!

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Üye2659 yazı
Bu a4 kağıdı anlaşılan pek tutulan bir ürün değil:)

'Keşke'Leri Sevmem !!

Yeni Üye22 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Gökmen Demet
5.5 TL KDV dahil istanbul teslimi. İstediğiniz zaman getirebilirim. Stoklarımızda mevcut.

Merhaba
Stoklarınızda mevcut olduğunu söylediğiniz Kağıt markaları,orjinleri,gramajları ve fiyatları nelerdir ?
hangi ödeme şartlarında, nasıl satıyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye434 yazı
Copy Paper markası 80 gr ve 500 yaprak. Teslimini benim anlaştığım firma yapıyor. Dilerseniz numune getirebilirim hem tanışmış oluruz hemde beğenirseniz sipariş verirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı
sanırım ben yanlış anladım..
stoklarımızda mevcut deyince deponuzda hazır olarak bulunduğunu düşündüm..
ilginize teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye434 yazı
Depoda var ben yanlış anlattım herhalde. Ne kadar istiyorsunuz? Hemen hazırlasınlar yarın bile getirebilirler.

Sizinle hem tanışmak hemde ürünü göstermek istedim. Yoksa buradan veya özelden mesaj çekin yarın ürün sizde.

gokmen.demet@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
A4, A3 ve tüm ebatlardaki fotokopi kağıtlarında 60 gr/m2 den 300 gr/m2 güncel fiyat istiyorsanız satis@dijitalkagit.com.tr adresimize talep miktarınızı belirten bir mesaj atmanız halinde satış elemanlarımız tarafınıza yönlendirebilir veya elektronik ortamda fiyat sunabiliriz. Ürünlerimiz Xerox ve http://www.portucelsoporcel.com/en/products/index.php markalıdır. Stok sıkıntımız bulunmamakla birlikte (aktif stok 110,000 paket, face sayfamızda stoklarımızı görebilirsiniz) satışlarımız peşin veya mal tesliminde kredi kartıyla ödeme şeklindedir.
Dijital Kağıt Ofis Market Ltd.Şti.
Yeşilce Mahallesi Demirbaş Çıkmazı No:2/1 34418 Seyrantepe/Kağıthane İstanbul 0 212 269 20 90 / 91 / 92 PBX 0 212 269 20 94 satis@dijitalkagit.com.tr Maslak V.D. 295 0474 212
http://roadder.com/dijitalkagit https://www.facebook.com/dijitalkagit

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye41 yazı
Merhaba, 5000 top 1. kalite Navigatör ya da Double A marka A4 kağıdı almak istiyoruz. Şu anda İstanbul'da elinde hazır olan satıcılar lütfen fiyat teklifinizi bildirin. Ayhan OSANMAZ, 0505 992 63 73, email: ayhanosanmaz@gmail.com Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen