tabi görüşmek isterim çok memnun olurum kısaca anlatayım ben tekirdağ çorluda merkezimiz zirve özel güvenlik ve eğitim hizmetleri a.ş aile firmamız ve 3 yıl birfiil genel müdür olarak şirketi çok ağır ve zor şartlar altında yürüttüm ancak müşterlerimin karşılıksız çek ödemleri ve üst üste gelen banka blokeleri şirketi batırdı şuan halen iflas işlemleri ile uğraşıyorum ancak iş hayatım bana çok sey öğretti
garipoğlu şirketler grubu,sfa frigoglass soğutma,çerkezköy belediyesi,osman pamukoğlu hepar partisinin tüm organizasyon işlerini ve da birçok büyük firma ile çalıştım ve tüm bağlantıları kendim kurdum yani pazarlama organize ve yönetimden anlıyorum
şöyle örnek vereyim hiç bir beklentim yok ayda 200 TL gider ile istanbul izmir ve ankarada şubeler kurularak yönetimini yapabilirim yani düşünün 200 tl bir para ödeyeceksiniz sekreter bilgisayar toplantı salonu ofis kirası buna dahil ????? benim firmamın 8 ilde şubesi vardı rakiplerim bunu eski yöntemlerden dolayı aylık en az 1.500 tl gider yaparken ben her ay 1 büyük ilimizde şube açtım ve her ilde bir taşeron iş aldım
ticaretin ve organizenin tüm püf noktalarını türkiyede erken yaşta öğrendim yani ben bir işci gibi çalışıcam bundan sonra ki hayatım da ma işi benimsemek adına tecrübelerimden dolayı bir patron gibi düşünmek zorundayım
eğer yatırım firmanızın hacmini büyümesi için çalışmalar ve yeni pazarlar arayışı içinde iseniz ve bir sha elamanına ihtiyacınız varsa ciddi şartlar altında görüşebilirz.