İlk mesaj
Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar
Herşey Dahil Web Sitesi 30 Tl Kdv Dahil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
48 yorumS
Yeni Üye20 yazı
site ücretini banka hesaplarına yatırdım.
.bu zaman oldu kimse aramadı...
SİTEM YAPILIRSA BURADAN PAYLAŞIRIM..
B
Yeni Üye49 yazı
E
Yeni Üye65 yazı
arkadaşlar kusura bakmayın bi rahatsızlık geçirdim yeni yeni kendime geldim gecikmelerden dolayı özür diliyorum aşırı bir yoğunluk var yetişmeye çalışıyorum anlayışınız için teşekkür ederim hayırlı günler
A
Yeni Üye43 yazı
31/05/2012 : 20:13:11#34
Web sitesi
Alıntı
A
Üye167 yazı
30 tl olunca yoğunluk olması kaçınılmaz..gecikmeleri mazur görmek gerekir..
yaptıran arkadaşların sitelerinden beğendiğim olursa bende yaptıracağım.
yaptıran arkadaşların sitelerinden beğendiğim olursa bende yaptıracağım.
K
Yeni Üye78 yazı
arkadaşım senin kendi siten karman çorman nasıl oluyor bu anlamadım
E
Yeni Üye65 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - KEMALTT arkadaşım senin kendi siten karman çorman nasıl oluyor bu anlamadım |
anşılmayacak bir durum yok gelen işlerden kendimize vakit ayıramıyoruzki
saat 04.07 anca işimiz bitti
ama haklısınız bi el atmak gerekli kendi sitemize
Y
Üye136 yazı
merhba akardeş ben beş altı site yaptırmak istiyyorum ama bir arkadaşımada boyle site yapmışlar sonradan cocuk para karşılığı destek istesede vermiyorlar işi sallıyorlar bir tane hadi yaptırayım size desteğinizden ve yapılan siteden memlun kalırsam 10 yakıın site yaptırabilirm size
Y
Üye136 yazı
msn adresim
yalpi_52@hotmail.com
yalpi_52@hotmail.com
2
Üye279 yazı
C
Yeni Üye9 yazı
11/06/2012 : 02:32:25#41
Web sitesi
Alıntı
30 TL yi Duyan Gelmiş:))))
http://www.notbilisim.com kendi sitesini yapamamışki sizinkini nasıl yapacak:)
hazır template kullanmıs kendi sitesini yapmıs adamlar ne kod var ne seo , sizlere bu gibi firmaların ve şahısların faydası olmaz rezil olursunuz...
Web sitesi için en önemli iki şey 1.si seo Google da sizi ilk sayfalara taşımak, 2.si tasarımıdır..
Herneyse 30 tl lerinizi çöpe atın....... bu gibi şahsiyetsizler yuzunden bizler işimizi yapamaz olduk.
http://www.notbilisim.com kendi sitesini yapamamışki sizinkini nasıl yapacak:)
hazır template kullanmıs kendi sitesini yapmıs adamlar ne kod var ne seo , sizlere bu gibi firmaların ve şahısların faydası olmaz rezil olursunuz...
Web sitesi için en önemli iki şey 1.si seo Google da sizi ilk sayfalara taşımak, 2.si tasarımıdır..
Herneyse 30 tl lerinizi çöpe atın....... bu gibi şahsiyetsizler yuzunden bizler işimizi yapamaz olduk.
Takip et.:)
D
Üye149 yazı
30 tl kdv dahil, faturayı adresinize yolluyor :)
düşelim kdv'yi 25 tl kalır. yıllık bi domain ortalama 15 tl, 10 gün sonra kapanmayacak düşük kalitede yıllık bi host en iyi ihtimalle 30 tl etti 45 tl :)
aklın yolu birdir 20 tl zararla site yapıcaklarını iddia ediyorlar ve sonra diyorsunuz ki telefonlarına ulaşılamıyor ? ne bekliyordunuz ki allah aşkına :)
düşelim kdv'yi 25 tl kalır. yıllık bi domain ortalama 15 tl, 10 gün sonra kapanmayacak düşük kalitede yıllık bi host en iyi ihtimalle 30 tl etti 45 tl :)
aklın yolu birdir 20 tl zararla site yapıcaklarını iddia ediyorlar ve sonra diyorsunuz ki telefonlarına ulaşılamıyor ? ne bekliyordunuz ki allah aşkına :)
G
Yeni Üye28 yazı
3.000 TL vereyim bir daha bu işi yapmayın lütfen!
A
Üye160 yazı
Yapacağınız sitelerin özelliği nedir yani kaç mb yada gb ne kadar mail alabilme kapasitesi var 1 yıl süre ilemi 1 yıl sonra ne kadar ödemek gerekiyor.
ben de site yaptıracağım benim gıda üzerine olacak sepete ekle bölümü olması gerekiyor sanal pos olmayacak sadece havale ve kapıda ödeme seceneğine yönlendirilecek kişi,
Zaten site kurulumundan sonra ekleme resim tanıtım vs ben de ekleyebiliyorum, yani bir sorun olursa kontrol paneli bende bile olsa yinede size soracağım seyler olacaktır destek veriyormusunuz?
kolay gelsin
ben de site yaptıracağım benim gıda üzerine olacak sepete ekle bölümü olması gerekiyor sanal pos olmayacak sadece havale ve kapıda ödeme seceneğine yönlendirilecek kişi,
Zaten site kurulumundan sonra ekleme resim tanıtım vs ben de ekleyebiliyorum, yani bir sorun olursa kontrol paneli bende bile olsa yinede size soracağım seyler olacaktır destek veriyormusunuz?
kolay gelsin
D
Üye149 yazı
tüm bunlardan sonra arzum gelip bunu yazabiliyorsa bize herşey müstehak :)
E
Üye567 yazı
Eses1965 çok ucuza site yapıyorsun ama senin kendi sitene baktım tek kelimeyle rezalet. Siteleri biraz adam gibi yap emeğinin değerini de al. Senin sitene bakan yaptıracağı varsada yaptırmaz. Bir müşteri bir şirketin veya şahsın web sitesine baktığında o sitede kalabilmeli. neticede web bir kimliği temsil ediyor. Ama kendine yaptığın site gibi müşterilerinede yapıyorsan kusura bakma o siteye girmesiyle çıkması bir olur.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz