İlk mesaj
Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar
Herşey Dahil Web Sitesi 30 Tl Kdv Dahil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
48 yorumE
Yeni Üye65 yazı
E
Üye191 yazı
F
Yeni Üye85 yazı
merhaba iş yerim için bir site yaptırmak istiyorum bu işin toplam maliyeti nedir siteye neler yapıyoruz resim ekleme arama motorları na tanıtma v.s. detaylı bilgi alabilirmiyim...
burakm88@hotmail.com
E
Yeni Üye65 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - EnerjiC hocam bana birtane yapabilir misiniz mehmetucar@hotmail.fr iletişime geçelim lütfen |
bilgi maili gönderilmiştir
E
Yeni Üye65 yazı
Yazıyı gönderen - fieryx merhaba iş yerim için bir site yaptırmak istiyorum bu işin toplam maliyeti nedir siteye neler yapıyoruz resim ekleme arama motorları na tanıtma v.s. detaylı bilgi alabilirmiyim... burakm88@hotmail.com |
bilgi maili gönderilmiştir
E
Yeni Üye65 yazı
1 saat için web sitesi sadece herşey dahil 25 tl domain parasına site
E
Yeni Üye65 yazı
www.cicekalirmisin.com
www.nostaljibarbersclub.com
www.mynokiacare.com
www.ibrahimkızılırmak.com
www.ibrahimkizilirmak.com
www.kıbrısilanlar.com
www.turkiyebenim.com
www.sahinraras.com
www.nostaljibarbersclub.com
www.mynokiacare.com
www.ibrahimkızılırmak.com
www.ibrahimkizilirmak.com
www.kıbrısilanlar.com
www.turkiyebenim.com
www.sahinraras.com
R
Yeni Üye97 yazı
arkadaş gayet ilgili.ben 5 tane site yaptırdım. iyi de fiyat verdi açıkcası. öneririm...özellikle kişisel siteler elektronik cv niteliğinde harika işime yaradı...
İbrahim KIZILIRMAK
E
Yeni Üye65 yazı
tabiki aklınızda nasıl birşey varsa söyleyin yapalım
bizim sınırlarımız sizin hayalleriniz
bizim sınırlarımız sizin hayalleriniz
E
Yeni Üye65 yazı
açalı az bir zaman oldu ilgi beklenilenden fazla
https://www.facebook.com/notbilisim
R
Yeni Üye50 yazı
İlgi beklenenden fazlaydı derken? Son 1 ayda sayfanızı beğenen kimse olmamış.
Parayla beğeni alıp sonra insanları yanıltmayalım lütfen!
Parayla beğeni alıp sonra insanları yanıltmayalım lütfen!
E
Yeni Üye65 yazı
buda bizim verdiğimiz bir hizmet ilgiyi sayfa için demedim yanlış anlaşılma oldu sanırım site yaptırmak isteyen fazla
araya virgül koymadığımdan sanırım yanlış anlaşıldı
araya virgül koymadığımdan sanırım yanlış anlaşıldı
E
Yeni Üye65 yazı
güncel
E
Yeni Üye65 yazı
M
Yeni Üye26 yazı
E
Yeni Üye65 yazı
Yazıyı gönderen - mot_istanbul merhaba , 3 adet yaptıracağım. eklerseniz detayları görüşelim. mot_istanbul@hotmail.com |
ekledim hocam
msn:notbilisim@hotmail.com
mail:bilgi@notbilisim.com
telefon 5067952906 222 221 43 48
kusura bakmayın yoğunluktan geç cevap veriyorum
O
Yeni Üye40 yazı
merhaba..benim bir butiğim var ve butiğimde ki ürünleri internet üzerinden de satmak istiyorum bu amaçlı bi alışveriş sitesi sahibi olmak istesem herşey dahil fiyatı ne olur acaba?maille iletişime geçebilirmisiniz? butikperoni@hotmail.com
E
Yeni Üye65 yazı
Yazıyı gönderen - oznur8261 merhaba..benim bir butiğim var ve butiğimde ki ürünleri internet üzerinden de satmak istiyorum bu amaçlı bi alışveriş sitesi sahibi olmak istesem herşey dahil fiyatı ne olur acaba?maille iletişime geçebilirmisiniz? butikperoni@hotmail.com |
eklendi herşey dahil 30 neden bu kadar ucuz yeni bir firmayız ve kendimize bir sayı belirledik o sayıya ulaşıncaya kadar zararına da olsa 30 liraya yapıyoruz
A
Yeni Üye32 yazı
ÖZNUR8261 in sordugu siteye örnek bir siteniz varmı bende istiyorum 2 tane
E
Yeni Üye65 yazı
Yazıyı gönderen - adanaderekum ÖZNUR8261 in sordugu siteye örnek bir siteniz varmı bende istiyorum 2 tane |
istediğiniz özelliklerde site yapabilirim sıkıntı değil
A
Yeni Üye32 yazı
telefon numaranızdan ulasamadım
E
Yeni Üye65 yazı
pazar günü aradıysanız telefon ofiste kalmıştır pazar günleri çalışmıyoruz
H
Üye116 yazı
Arkadaşım seni tebrik ediyorum tam profosyonel olmasada 30 liraya web sitesi hazırlaman güzel.Öbür canavar para manyaği 10.000 TL ye web sitesi kurariz diyenlere inat helal olsun.arkadaşlar güvenilir bir arkadaştır tavsiye ederim.Arkadaşım inşallah güzel yerlerde olman dileğiyle...
E
Yeni Üye65 yazı
Yazıyı gönderen - haciogluticaret Arkadaşım seni tebrik ediyorum tam profosyonel olmasada 30 liraya web sitesi hazırlaman güzel.Öbür canavar para manyaği 10.000 TL ye web sitesi kurariz diyenlere inat helal olsun.arkadaşlar güvenilir bir arkadaştır tavsiye ederim.Arkadaşım inşallah güzel yerlerde olman dileğiyle... |
teşekkür ederim bazı şeylerin aslında pahalı olmadığını göstermek istiyoruz sadece
B
Yeni Üye49 yazı
mevcutta bir sitem var ancak bir tane daha yaptırmak istiyorum diğerinden istediğim randımanı alamadım detaylar hakkında mail atabilir misiniz?
E
Yeni Üye65 yazı
Yazıyı gönderen - barisil mevcutta bir sitem var ancak bir tane daha yaptırmak istiyorum diğerinden istediğim randımanı alamadım detaylar hakkında mail atabilir misiniz? |
tabiki mail adresinizi alabilirmiyim notbilisim@hotmail.com
bilgi@notbilisim.com
M
Yeni Üye15 yazı
24/05/2012 : 17:59:06#27
Web sitesi
Alıntı
merhaba
arkadaşımın bir sitesi var ben siteyi daha güzel ve daha farklı bir profesyonel site yaptırmak istiyorumm...
Sitenin adı : www.yenikent.net daha çok haber sitesi özelliğinde...
metingunes61@gmail.com
arkadaşımın bir sitesi var ben siteyi daha güzel ve daha farklı bir profesyonel site yaptırmak istiyorumm...
Sitenin adı : www.yenikent.net daha çok haber sitesi özelliğinde...
metingunes61@gmail.com
H
Üye831 yazı
eses 1965 , MÜSAYİT OLDUĞUNUZDA ARARSANIZ MEMNUN OLURUM.SAYGILARIMLA
HALUK FIRTINA 546 2599225
HALUK FIRTINA 546 2599225
E
Yeni Üye28 yazı
30/05/2012 : 23:49:59#29
Web sitesi
Alıntı
30 tl ye sitemi olur :)
site alan arkadaşlara önerim firmanızı rezil edecek iş ve sitelerden kaçının derim.
siteyi yapan arkadasa da kendini yazılım alanında geliştirerek daha guzel ve kaliteli işler yapmasını öneririm.
site alan arkadaşlara önerim firmanızı rezil edecek iş ve sitelerden kaçının derim.
siteyi yapan arkadasa da kendini yazılım alanında geliştirerek daha guzel ve kaliteli işler yapmasını öneririm.
Alışverişin kazançlısı.
http://www.evdepazar.com/indirimli-urunler/
http://www.evdepazar.com/indirimli-urunler/
S
Yeni Üye20 yazı
28-mayıs günü kendileriyle görüştüm..
site ücretini banka hesaplarına yatırdım.
.bu zaman oldu kimse aramadı...
site ücretini banka hesaplarına yatırdım.
.bu zaman oldu kimse aramadı...
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz