Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Bulunduğum bölgede paintball yok, uygun bir arazi de bulmak zor görünüyor ama bulursam, paintball kıyafetleri ve olası harcamaları için de 30.000 lira kadar gerekiyor. Bu parayı böyle bir işe yatırmak doğru mudur acaba fikirlerinizi bekliyorum. Burada hep 69 tane 5 yıldızlı 2 tane 7 yıldızlı otel var, Rus, Alman ingiliz ve az sayıda diğer ülkelerden geliyorlar. Fikrim infocu dediğimiz turist rehberlerine komisyon vererek turistleri paintball sahasına getirmek. Bu iş tutmaz diyenler lütfen??
Hiç paintball olmayan bir yerde bu işi yapmak avantaj yaratır bana göre bölgede otellerden çok turizm tur ajantesi olması önemli. gelen turistler ne yapıyor geziyorlar mı. bizim burada tekne turları, safari turları, dalma, paraşüt,saklı kent gezisi vs turlar var. bende şuan turizm bölgesinde bölgesinde bulunuyorum. turistler için farklı bir faliyet, tur, aktivite yapabilir miyim diye düşünüyorum.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz