Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İş Fırsatı Toplantısı

Başlatanwiper13Tarih14/05/2012 13:20:36Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
Sigaranın gerçek yüzünü göstermek ve 7 günde sigaradan kurtaran Tekumut adlı sigara tiksindirici garantili ürünümüzün tanıtımını yapmak ve aynı zamanda sermaye gerektirmeyen bu işin tanıtımı için Adana'da düzenlenecek olan İş Fırsatı Toplantımıza davetlisiniz.Diğer illerden de katılın yapabilirsiniz.

Yer: Çukurova Kulübü Beş Ocak Salonu
Tarih: 20 Mayıs 2012 Pazar saat 12:00 - 16:00 arası
0216 223 03 03 Pınar Hanım
0532 235 69 93 Mustafa Bey

Koçak Sigara Bıraktırma Merkezi
www.sigarayibirakiyoruz.com
Bilgi maili için: info@sigarayibirakiyoruz.com

Mustafa Koçak

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Sağlık hizmetleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye62 yazı
devlet destekli bedavaya bıraktırılıyorken nasıl iş kapısı olacak anlamadım

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Ticaret
Yeni Üye29 yazı
Devlet Destekli olarak bedavaya verilen ürünler, bir yıl önce Amerika da yasaklandığı ortaya çıkınca, artık dağıtılmıyor.
Ayrıca bir çok yan etkisi bulunan diğer ilaçlarla ile mukayese bile kabul etmeyecek kadar etkili bir ürün ve %100 garantili.
Sadece bir hafta boyunca kullanılması yeterlidir.
Mustafa Koçak

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye167 yazı

"iş kapısı"
işte bu kelime o kadar önemli ve değerli ki.
çaresiz insanın dört elle sarılmak istediği sarılırken inanmak istediği birşey.

geçenlerde bi kafede oturuyorum bir teyze geldi 70 li yaşlarda. yürümekte zorlanıyor.
elinde bir küçük kase ve içerisinde 25 kuruş büyüklüğünde ucunda çengelli iğne olan ve nazar boncuklu birşey satıyor. 1 tl den.
masaları geziyor tek tek.
"evladım ekmek param kendim yapıyorum, almak istermisin 1 tl" diyor herkesin yüzüne tek tek

biraz uzağımdaki bu yaşlı teyzeye baktığımda yüzünde saatlerdir yürümenin verdiği bir yorgunluk ve ter var belli.
masama doğru geldi, oğlum almak istermisin dedi, tabi teyze dedim. kaç tane var teyze hepsini alayım dedim. yok dedi olmaz.ihtiyacın kadar al. bana 3 tane verdi fazla vermek istemedi anladı hepsini alıp ona yardım etmek istediğimi. gurur yaptı belli ki kabul etmedi ve 3 tane verdi bana. sonra devam etti diğer masalara satmak için. sanırım 7-8 tane sattı en fazla.
sonra bulunduğum yerden çıktı yan kafeye girdi ve devam etti satmaya çalışmaya.

yaşı en az 70
elinde bir kase içinde az biraz boncuk ve hayatta kalma mücadelesi veriyor. "iş kapısı" diyor kendine, "ekmek param" diyor yaptığı işe.
ayakları kimbilir nasıl nasırlı. kaç yılın yorgunluğu var kim bilir?
sonra bu içimi paramparça eden tablo gözümün önüne tekrar geliyor.
satacağı 10-20 boncukla ne kadar kar edecek ki? en fazla 10-15 tl ve bununla geçinmeye çalışıyor.

günlerdir etkisindeyim. hani denir ya oturdu içime diye işte öyle.
kimbilir kaç bin yaşlı insan o yaşlarda yaşam mücadelesi verecek elinde bir kase ile.
ve benim ülkemin güzel insanları lüksün dibine vururken, başımızdaki sözde devlet adamları seyrü sefa ederken bu insanları bu "yaş'ları" koruyamıyoruz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye106 yazı
Selamünaleyküm,abticaret anlattığın olayı her hafta görüyorum bende elimden geldiğince boş çevirmiyorum yaşlı amcalar nineler az önce izmir forum avmden geldim bimeks,teknosa,kipa,ıkea,colins....vs hani bedava verseler belki bu kadar ilgi olmaz kasaların önünde en az 100 mt lik kuyruk allah sonmuzu hayır etsin elin yahudisini gavurnu zengin etmek için birbirimizle yarışıyoruz :(((

Yerleşim Türkiye