Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

500-700 Tl Hangi Cep Telefonu Alınmalı ?

BaşlatanankarakobiTarih13/05/2012 13:19:39Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye43 yazı
İhtiyaçtan dolayı bir Cep telefonu almayı düşünüyorum. Ancak vakıf olmadığım bir konu olduğu için sürekli araştırıyor, sonuç alamıyorum.
500-700 TL Fiyat aralığında bir telefon düşünüyorum. neden bu fiyat aralığı derseniz, piyasada benim istediğim telefonlar bu fiyatlarda.
Özetle;
Android ve Androidi Geliştirilebilir,
İşlemci hızı iyi
İnterneti Sorunsuz (Wifi,3G)
Harita Navigasyon Özelliği
Şarj süresi iyi (en az 2 gün)
olan bir telefon düşünüyorum.
Çok anlamam ama Android denince akla Samsung geliyor. Kaç gündür araştırıyorum, Ace Serisi, Wawe Serisi, Wonder Serisi, Wildfinder Serisi, S serisi, SII serisi derken kafayı yemek üzereyim. O kadar çok alternatif varki neye bakacağımı şaşırdım.
Bu fiyat aralıklarında hangi telefon en uygundur, avantajları nelerdir?
Özellikle rica ediyorum, kitabi bilgilerden ziyade kullanıcıların yorumları önemli, çünkü cihazları en iyi kullanan bilir diye düşünüyorum.
Saygılar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Grafiker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye241 yazı
Samsung Galaxy W

Kesinlikle öneririm...

Ben Galaxy Note N7000 Kullanıyorum performans açısından en az bunun kadar iyi sadece boyut olarak küçük bi cihaz ( Galaxy Note göre boyutu küçük :) )

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Editör5590 yazı
Samsung Galaxy Ice (GT-S5830i)

İşlemcisi düşük ama yükseklerinden daha hızlı çalıştığını gördüm. İgo navigasyon kendi üzerindeki navigasyondan iyi ve hızlı çalışıyor. Pili akranlarına göre çok gidiyor. İgo uydudayken pili orjinal programına göre çok daha iktisatlı kullanıyor. Arazi şartlarında koordinat ve yön sistemini çok beğendim. İlk cihazım değil. Al kullan bir cihaz menüsüde oldukca rahat. Resim kalitesi çok iyi. İnternetle senkronizesi gayet kullanışlı. Gövdesi sağlam. Çok kaba parmaklara iyi cevap veren bir ekranı var. Fiyatı söylediğin aralıkta. Daha önce işlemcisi bundan yüksek fiyatı iki mislinden çok bir cihazım vardı çok kullanışsızdı Baya saç baş yoldurtan bir telefondu. 8. ayda garantiye gitti. Dokunmatiği bozuldu. Özellikle acil durumlarda insanı çileden çıkarabiliyordu. otomatik senkronizasyonla rehberi silme, saati kendi kendine değiştirme, basılan tuşa cevap vermeme, çok zor karışık bir menü, her şeye kendi kendine kilit dosyası ekleme, sd kartı bilgisyarda asla açmama, üzerine masum bir programı bile yükletmeme gibi sıkıntılar yaşadım. Htc.

Galaxy modelleri oldukça iyi.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye201 yazı

biraz bekle, sony ve lg yeni modeller sürüyolar piyasaya , samsungda s3 ve galaxy advance modellerini sürdü ve dahada sürecek.Bu yeni telefonlarin piyasaya sürülmesiyle birlikte alt modellerin fiyatlari bi hayli düsecek. Telefonlarla cok icli disli birisi olarak beklemeni önerir ve 1-2 ay sonra 700 lirana bi yüz iki yüz daha koyup kaliteli bir galaxy s 2, htc sensation, Lg2x , sony xperia p, sony xperia u almani tavsiye ederim. Eger hemen simdi almaliyim diyosan ozaman galaxy s plus tavsiye ederim. sanirim fiyatida 800 tl civari turkiyede.

iyi bir android telefonu icin aslinda bin tlyi gözden cikarman gerekiyor. istedigin özelliklerde islemci hizinin iyi olmasini yazmisin, iyi bir isletim hizi benim icin en az 1ghz dual core dir, androidin guncellenebilir olmasindan bahsetmisin ki buda daha yeni modellerde mümkün(yukarda yazdigim telefon modellerinde)

bu arada htc telefonlarida gayet kaliteli diyebilirim. htc wildfire, htc desire bunlarada bi göz atabilirsin.

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat
Üye816 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - akinselcuk

İşlemcisi düşük ama yükseklerinden daha hızlı çalıştığını gördüm. İgo navigasyon kendi üzerindeki navigasyondan iyi ve hızlı çalışıyor. Pili akranlarına göre çok gidiyor. İgo uydudayken pili orjinal programına göre çok daha iktisatlı kullanıyor. Arazi şartlarında koordinat ve yön sistemini çok beğendim. İlk cihazım değil. Al kullan bir cihaz menüsüde oldukca rahat. Resim kalitesi çok iyi. İnternetle senkronizesi gayet kullanışlı. Gövdesi sağlam. Çok kaba parmaklara iyi cevap veren bir ekranı var. Fiyatı söylediğin aralıkta. Daha önce işlemcisi bundan yüksek fiyatı iki mislinden çok bir cihazım vardı çok kullanışsızdı Baya saç baş yoldurtan bir telefondu. 8. ayda garantiye gitti. Dokunmatiği bozuldu. Özellikle acil durumlarda insanı çileden çıkarabiliyordu. otomatik senkronizasyonla rehberi silme, saati kendi kendine değiştirme, basılan tuşa cevap vermeme, çok zor karışık bir menü, her şeye kendi kendine kilit dosyası ekleme, sd kartı bilgisyarda asla açmama, üzerine masum bir programı bile yükletmeme gibi sıkıntılar yaşadım. Htc.

Galaxy modelleri oldukça iyi.

yukardaki modelde yakalşık 10 tane sattık bir opeartör hattı var onunla internette girdiginde daima kapanıyor servis bile çözüm bulamıyor en son 2g de kullanın diyor.. 5830i kesinlikle tavsiye etmem sattıgımız bu 10 tane de hakem heyetine başvuracak aynı sorundan sonunda
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye81 yazı
HTC evo 3d Süper bi makina
Ramazan ERSAN
A PLUS MARBLE

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Ythalat / Yhracat
Üye317 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mermerci
HTC evo 3d Süper bi makina

htc yi bende tavsiye ederim.ürün güzel ama parasıda güzel :)

Şuan samsung monte kullanıyorum. 11 ay oldu sanırım.
Android
navigasyon
çift simkart
kamera ışığı

bu dört özelliği aramaman durumunda tavsiye ederim.
Şarjı epey uzun sürüyor. İnternet güzel. ön kamera var.
Aldığıma memnun kaldım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye54 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dortler21
[quote]Yazıyı gönderen - akinselcuk

yukardaki modelde yakalşık 10 tane sattık bir opeartör hattı var onunla internette girdiginde daima kapanıyor servis bile çözüm bulamıyor en son 2g de kullanın diyor.. 5830i kesinlikle tavsiye etmem sattıgımız bu 10 tane de hakem heyetine başvuracak aynı sorundan sonunda

2 Aydır 2 Farklı arkadaşım, Samsung Galaxy Ace s5830i kullanıyor. Operator Kampanyası değil mağazadan satın alındı. Vodafone ve Tcell de İnternet mükemmel hızda çalışıyor. kendim bizzat test etme imkanı buldum. Wifi da hız nasıl bilmiyorum ancak, yukarıda saydıgım operatorlere internet paketi ile 3G den muthis hızda bağlanıyor.
http://www.betastesisat.com - Ankara Havalandırma Sistemleri
http://www.ankarakobi.com - Ankara Firma Rehberi

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Reklam
Üye169 yazı
en guzeli nokia 5110 harika bir makina. android varmi bilmiyorum :)
1234

Yerleşim / GugudaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye816 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - era8006
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dortler21
[quote]Yazıyı gönderen - akinselcuk

2 Aydır 2 Farklı arkadaşım, Samsung Galaxy Ace s5830i kullanıyor. Operator Kampanyası değil mağazadan satın alındı. Vodafone ve Tcell de İnternet mükemmel hızda çalışıyor. kendim bizzat test etme imkanı buldum. Wifi da hız nasıl bilmiyorum ancak, yukarıda saydıgım operatorlere internet paketi ile 3G den muthis hızda bağlanıyor.

vodafone ile tcell in hatları 64 kb lıktır.. zaten sorun avea nın 128 liklerinde yaşanıyor bu yazıdan bugune aynı markanın başka modellerinde 2 telefonda daha aynı sorunlar gözüktü..

arkadaşım birde magaza malı ile operatör kampanyası aynıdır. müşteri gelir peşin yada kartla aldıggındada aynı telefonu veririrz kampanyadan alsa da aynı telefonu veririz fark eden yok sonuçta..

ayrıcaforum sitelerinde şikayetleri okursanız daha kapsamlı bilgiye sahip olursunuz
dortler

Yeni Üye54 yazı
Sevgili Dörtler, Operator vs. markası değil diye belirtmemin sebebi, farklı makinalar satıldığı düşüncesiyle değil, detaylı bilgi vermek adınadır. Bende Bu cihazı almayı düşünüyorum ve halen kararsızım. İlanı açan arkadaşım gibi, cihazı en iyi kullanıcıları bilir. Sizin belirttiğiniz gibi forum sitelerini, online satış sitelerinin ürün yorumlarının çoğunu inceledim, Ortak yorum olarak'' bu fiyat aralığında emsal markalara göre alınabilecek iyi Telefon'' diyebiliriz. Diğer taraftan bu konularda hakim olduğunuzu düşünerek şöyle bir yardım isterim. Genel olarak olumlu yorumlar bu telefonda belirtilen ve olması gereken özellikler zaten, olumsuz yönleri ise şarjın çabuk bitmesi, flash ile alakalı sıkıntılar deniliyor. Birde sizin Avea hattında internette sorun yaşandığı çıktı. Ben Tcell Kullanıcısıyım ve Sorunlu olan hattıda alacağım cihazda kullanmayı düşünmüyorum.
Bu telefonu kesinlikle tavsiye etmem derken '' Avea kullanan ve internette kesintisiz kullanmak isteyenlere'' tavsiye etmem demek istediniz diye algılıyorum.
Bunun dışında cihazın bildiğiniz olumsuz yönleri nelerdir ? Paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkür ederim.
http://www.betastesisat.com - Ankara Havalandırma Sistemleri
http://www.ankarakobi.com - Ankara Firma Rehberi

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Reklam
Üye816 yazı
bekleyin dünde bir tane sattım o tcell kullanıyor 2-3 gün içinde durum netleşir..

ayrıca motorola yine piyasayaçıkmış fiyatlarıda gayet mükkemel özellikleri ise süper..

ayrıca c6 modeline nokia nın symbian anna yükleseniz o daiyi olur
dortler