Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

1. 000. 000 Pixel Li İnternet Sitesi

BaşlatanmehkentorTarih12/05/2012 00:37:26Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Arkadaslar merhaba ,

1.000.000 pixele sahip olan internet sitem için fikir arıyorum.Şöyle acıklayabilirim .sitemde 1.000.000 adet ürün satısı da yapılabilir veya 1.000.000 üyelik bir site de olabilir ancak fikir olarak orijinal bir fikre ihtiyacım var.

Selamlar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye65 yazı
www.turkiyebenim.com gibimi siteniz mrk ettim site adınızı alabilirmiyim ben bunu bir müşterim için yapmıştım

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Üye317 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mehkentor
Arkadaslar merhaba ,

1.000.000 pixele sahip olan internet sitem için fikir arıyorum.Şöyle acıklayabilirim .sitemde 1.000.000 adet ürün satısı da yapılabilir veya 1.000.000 üyelik bir site de olabilir ancak fikir olarak orijinal bir fikre ihtiyacım var.

Selamlar

Bir milyon pikselli sitenin espirisi yapıldı geçmişte.
ilk olarak pikseli 1 dolardan 1 milyon piksel satılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. orjinali oydu.
şimdi İşin içine 1 milyon piksel girince direk olarak çakma damgası görebilirsiniz.(diğerleri gibi)

Ayrıca 1 milyon piksele sahip olmak ne demek? Size ne katıyor? Niye 1 milyon piksel ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye51 yazı
iş yapmaz başka fikir bul

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye54 yazı
http://www.milliondollarhomepage.com bu siteden bahsediyorsunuz sanırım. Bu yeni ve orjinal bir fikir değil ancak üzerinde çalışılıp gelişitirilebilir bir fikir. Şuan böyle bir proje üzerinde çalışıyoruz. 2 Web Tasarımcı arkadaş, en az 50 şer adet tasarımını kendi yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız siteleri anasayfada yayınla**** siteler arasında geçiş, backlink ziyaretçi geçişi vs. sağlamak hedefiyle böyle bir proje üzerinde çalışıyoruz. İlerleyen süreçte site istediğimiz düzeyde ziyaretçi alırsa, webtasarımcılara üyelik ile kendi sitelerinin reklamlarını yapma olanagı da vermeyi planlıyoruz. www.anasayfa-tr.com alan adını da tescil ettik.
Dediğim gibi geliştirilebilir bir proje. Umarım size de bir fikir vermiştir. Kolay gelsin.
http://www.betastesisat.com - Ankara Havalandırma Sistemleri
http://www.ankarakobi.com - Ankara Firma Rehberi

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Reklam
Yeni Üye95 yazı
üzerinde çalışırsanız gelmiş geçmiş en orjinal sohbet sitesini kurabilirsiniz.

birmilyoninsan diye bir isim alırsınız. hangi dilde yapacaksanız. üyelerin resmini 1 pixele aktarırsınız. üstüne tıklayınca profil baglantı yada direk kamera baglantısına yönlendirirsiniz.

dünyanın 70 farklı ülkesinden birmilyon insanı aynı alana toplarsınız sırf merakından insanlar girer.

türkler kadın bakmak için girer :) çok hafif kontur çekmeyi yani çerceve yapmayı yada kamera baglantısını çok cüzi bir rakama baglar onlarıda sayfanın göbeğine otutturursunuz.

bunun hakkında bir iki gündür farklı üç beş seçenek ürettim ama yazmaya üşendim.

bahsettiğim şeyler çok saglam yazılım bilmeye ve biraz sermayeye ihtiyaç duymaktadır. fikirdir en nihayetinde.

yapacak olursanız haberim olsun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik