Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yardım . .

BaşlatanHulyarenTarih09/05/2012 20:40:51Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar .. Aranıza yeni katıldım burdaki fikirler dikkatimi çekti benimde sanırım yardıma azcık akla ihtiyacım var :) Şu anda stilistlik eğitimi alıyorum aynı zamanda da profesyonel makyaj elimde 20 bin kadar bir sermaye var ve ben nasıl ilerliceğimi bilmiyorum :s acele etmek istemiyorum ama para da durduğu yerde durmuyor :s

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye203 yazı
Aramıza hoş geldiniz. Uzmanlık alanım değil ama Eşimle beraber bir ara düşündüğümüz fakat eşim konunun uzmanı olmadığı ve sertifikası da olmadığı için vazgeçtiğimiz Sir Ağda işi izmir çamdibi, bornova'da çok talep gören ve çevresi olanların da çok kazandığı bir iş.
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye203 yazı
Bu arada hazıra dağ dayanmıyor.
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye410 yazı

bence bir süre egitimini aldıgın işte öalış ,işin ticari detaylarını ögrendikten sonra işyeri açmayı düşün,işin teknik kısmı ile ticari kısmı farklı konular

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er