Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

A4 Kagıt

BaşlatanpaperofisTarih09/05/2012 17:32:06Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye5 yazı
Değerli Arkadaşım,

yurt dışı Çin den ithal edeceğimiz,(dosya içinde resmi var) a4 80 gr fortokobi kağıda sermaye koyacak ortak arıyorum,ayda enaz 20 konteynır gelecek müşteri hazır
istanbul CİF maliyet fiyatı:1.85 usd+kdv mal bedeli istanbula gelince ödenecektir.
bu şartlarda uzun yıllar ortaklık yapacak birisine ihtiyacım var.

Naci KARA
0555 328 77 77
istanbul

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye628 yazı

Dünyada Plastik - kağıt- demir- v.s v.s gibi ticaretini yaptığınız ürünlerin Uluslararası hammade olarak fiyatı bellidir çok küçük oynamalarla değişir bunlar doğaldır değişebilirde, ancak ticaretini yaptığınız yada yapmaya çalıştığınız malın uluslararası hammadde fiyatını, bilmek ve öğrenmek zorundasınız. Öğrenmek zorundasınız ki size verilen teklif edilen fiyatları rahat kontrol edebilesiniz,

Bir inceledim de bu sitede en çok A4 kağıt ticareti ile ilgili yazı gördüm bir kısmı doğru dur yaptıkları iş bu olabilir, ama sanırım bir kısmıda, Alibaba.com v.s v.s gibi sitelerden üyelik yaparak aldıkları fiyat ve tekliflerle Dış ticaret yapmaya soyunuyorlar.

Dış ticaret te en önemli gerçek (benim için) çalışacağınız fabrika ile internet dışında, Dünyanın her neresindeyse de , fabrikayı ziyaret edip görüşmelerinizi orada tamamlamak olacaktır, aksi takdirde herşey hayal den ibarettir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye56 yazı
....HAYAL OLDUGU icin zaten ticaretler de HAYALI oluyor....

Yerleşim Endonezya / JakartaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye26 yazı
merhaba arkadaşlar
80 gram rulo 70-80-90-100 beyaz kağıt
48 gram 60-70-80-90 saman kağıdı arıyorum ihraç edicez ilgilenenler benimle irtibata geçebilir.

bayram terzioğlu
5326424210

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
75 gsm a4 kağıt 2 usd fob port hindistan (minumum sipariş 20 konteynır)

ilgilenenler asitavanta@gmail.com iletişime geçebilirler

Yerleşim Malezya / Kuala LumpurMeslek Ticaret