Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yağmurlama Ve Damlama Boru Üretim Fabrikası

BaşlatanirakTarih09/05/2012 01:15:12Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
ırak sahasında yağmurlama ve damlama boru fabrikası kurmak istiyoruz. bu konuda bilgis olan arkadaş yazabilir maliyeti gerekli alan tesis kurulumu ve riskleri nelerdir.

Yerleşim Irak / ErbilMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye161 yazı
uzun uzun yazmak isterim ama şuan müsait değilim gerekli bilgi ve ücret konusunu müsait olunca grşrz.
bskajans@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Yeni Üye26 yazı
bu konuda bilginiz varsa paylaşsaydınız memnun olurdum. ayrıca daha evvel imalatında çalışan arkadaş varsa o da katkı sunabilir. özellikle kurulumundan sonra da ne gerikiyor hammade temini gerekli teknisyen yada usta vb gibi

Yerleşim Irak / ErbilMeslek Ticaret
Üye294 yazı

Irak pazarında malının tutunabilmesi için orjinal hammadde ile içine hurda katmadan üretim yağmanız lazım.
yoksa hava şartlarından dolayı yağmurlama boruları patlayacaktır.
Hammadde bulunur.onda sıkıntı yok.makineyi işletecek operatör bulmanız lazım.operatöründe aklı başında kafası çalışan biri olması gerekir :)

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye9 yazı
ben 10 yil bu isle ugratimm su an irakta calisiyorumm iletisime gecmek istiyorumm bu ise neden pprc boruyuda eklemiyosunuzz turkiyede 4 adet buyuk firmada calistimm
makina parkuru uretimi ve prosesi icin size yardimim dokunacagina inaniyorumm tel +964 0750 388 88 97 TR 0532446 7922 HASAN GERCEK
HASAN

Yerleşim Irak / ArbylMeslek Ymalat
Yeni Üye9 yazı
bu işler görünürde kolay fakat uygulamada ve pratikte bir okadar zorlu işlerdir öncelikle bu tür ürünlerin plastik sektörü pprc tessisat gurucu pvc atık ve temiz su grubunda pe100 pe 32 gibi kangal borularda hortumda damlamada yağmurlamada sondaj hortum vss ve bunlara ait ek parçalar bunlar için en önemli şey iyi bir pazarlama ağı vede markalaşma onun haricinde merdiven altı olmaktan öteye gidemezsiniz nerden biliyorsun dersenizde ailem bu işlerin içinde 40 yıldır imalat ve pazarlama ile aktif uğraşıyor imalattıçılık bu sektörde adını duyduğunuz o meşhur yıldız markalar bölge disbiritörleri ile ayakta kendileri direk pazarlama yapmıyor reklam ve argeye yatırım yapıp pazarlama işini alt ekiplere gördürüyor oyüzden görüldüğü kadar karlı bir sektör değildir bilginiz olsun ırak pazarı içinde şu şekilde söyleyim biz oraya ihracat yaptık yağmurlama pvc atık su vede ek parça olarak borular yağmurlama 5mt/6 atü idi bir sorunla karşılaşmadık bölge olarak ege bölgesinde 4 atü olarak bile yağmurlama çekenler mevcut hava çok mu kötü boruyu 10 atü çekersin gene hallolur yani boru patlamaz yağmurlamanın can damarı kafalardır kafaları güzel yaparsanız et kalınlığıda ırak şartları nasıldır bilmiyorum fakat 6 atü kullanılır sıkıntı olmaz hurdadan da malı çekersiniz hiç bir sorun olmaz türkiyede mandallı boruda tamamen ham madde kullanan pek mevcut değil çünkü hammadde fiyatları ve ürün fiyatları ortada orjinal malla rekabet şansı pek yok özet şu ırak lı abim bu işlere damlama ve yağmurlama olarak gir iki üründede hurda kullanabilirsin hiçbir sorun olmayacaktır çap olarak 63 75 90 110 yani inç olarakta (2'' 2,5'' 3'' 4'') kullanılalardır 3'' standardı genelde ilk etapta ek parçayı al derim ben oturtana kadar trde alırsın borusunu çeker kafa montajı yaparsın o makina ilede kangal boruda çekersin damlama borusunda benzer şeyler geçerli pprc pvc atık su temiz su zaten senin bulunduğun bölgeye trnin tüm büyükleri mal satıyor durumda onlarla bu kalemlerde rekabet şansın zor antep mersin adana bölgesinde çok sayıda büyük firmamız var iyi düşünün pprc boru ve ekparça çeşidi demek ebatlarla 1000 kalem ürün demek ilk etapta çok büyük sermayeniz yok ise bu kalemlere girmek için kendinize zaman verin iyi bir fizibilite yapın araştırın

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat