Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bellona İstikbal Arstil İpek Mob. Yataş Önemli

BaşlatantarkanexTarih11/03/2008 11:24:32Yorum8

İlk mesaj
Yenilikçi İyi Yazar339 yazı
YAPMIŞ OLDUĞUM PROJEM YAŞAM KAPSÜLÜNE SİZLERDEN SPONSOR OLMANIZI BEKLİYORUM GELİRİ OLAN YAPACAĞIM PROJEYİ REKLAMDARDA GÖSTERİP ORTAK ÇALIŞABİLECEĞİM BU PROJEM İÇİN SİZLERDEN DESTEK BEKLİYORUM...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
OKADARDA MAİL ATTIM BU ŞİRKETLERE AMA HİÇ CEVAP GELMEDİ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
bu firmalar benimle irtbata geçseydi inanınki okadar güzel bir projeye imza atacaklardı nasip diyorum...şu an projeme 75000 dolar değer biçtiler sadece projeye teşekkürler türkiye ve vurdumduymaz firmalara

birde bu firmaların internetteki web adreslerinin iletişim adreslerine mail atarsam tövbe ya ne cevap yazıyorlar ne bişey demekki ilgilenmiyorlar anlaşılan

Yazar997 yazı
BÖyle sıradışı bir çalışmayı tanıtmak için konvansiyonel yollar yerine (email atmak, iletişim adreslerine yazmak) yine sıradışı yollar denemen ikna için önemli olur diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye844 yazı
bır yonetıcıyı takıbe al acık bı noktasını yakala nokta atısı yap...yonetımdekı ksıılerı basından bıyerden bulabılırsın..neler yaptıgını takıp et..mademkı ıyı bır proje bu emege deger sanırım::
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
teşekkürler arkadaşlar amacım bunu mutlaka boydak gurubununa yada argesine tanıtmak olacak..

arkadaşım bune şiddet ya anlamadım...

Üye844 yazı
tarkanex in projeleeri kötü degil bence (derin mavi) kameralı projesı vardı mesela hostu devamlılıgı yok belkı ama kazancı cok..
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat