HASARLI ARAÇ SEKTÖRÜNÜN İÇİNDE OLAN BİRİ OLARAK SÖYLEMEK İSTİYORUM.
-Elbetteki bu iş ve araba işi çok parası olan bir iştir.Fakat sanayide aç namustan şereften yoksun kötü insanlar mevcuttur.O tür insanlara kesinlikle güvenmeyin parça ve işçiliği o insanların eline bırakırsanız sizi yontarlar.Büyük zararlar edebilirsiniz.Hiçbir usta sizin aracınız ucuza çıkması için uğraşmak.
-Usta işçiliği yapar siz parçaları alır takarsanız veya güvenebileceğiniz birileri varsa parça işini kesinlikle ustaya bırakmayın.işçilikte de pazarlık edin.
-KÜÇÜK TAMİRHANELERE İŞ YAPTIRMAYIN.BÜYÜK TAMİRHANELERİNİN İŞÇİLİĞİ DAHA UYGUNDUR.
-Clio megane gibi arabaları toplamaya uğraşmayın.kalacağı para maximum 2000-3000tl dir.Onun yerine Porsche bmw x6 gibi kalbur üstü araçlar güzel para bırakır.
-Şu an 2.el parça ithalatı yasak.Fakat almanya'da irtibat kurun.Avrupa ülkelerinde çıkma parça sudan ucuz.ithalatı kılfına uydurabilirseniz türkiye'ye ithal ederseniz çok daha güzel paralar kazanırsın.Atıyorum 2008 Q7 HASARLI OLARAK 75000TL ye bitti.Araç önden hasarlı.Avrupa'da çıkma q7 şanzımanı araştırsanız 100-200eurolara rahat bulursunuz.Ön Tüm parçaları nakliye vergi dahil 2500tl yi geçmez.Belki o kadar bile tutmaz. 1500 tl de işçilik ve 850 tl de takım airbag tamiri dersek aracın size gelişi 78500 tl olur. Riskiniz düşer.Aracı da anında 120-130bin tl lere satarsınız.Sahibinden e bakın. 54000-55000euro dan aşağı 2008 q7 yok kaldı o rakamları isteyenlerin de aracları kazalı.BU DEDİĞİM PARALARI FABRİKA KAZANMAZ.yoksa clio megane şahin topla**** hiçbir şey yapamazsınız.
-VE ŞUNU SÖYLÜYORUM ASLA VE ASLA O NAMUS YOKSUNU USTALARA ASLA GÜVENMEYİN.
-ben mi neden yapamıyorum o namus yoksunu ustalardan dolayı ailem tarafından hepsi ertelemeye alındı ama gelişim MUHTEŞEM OLACAK.